Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

πεδια θα παρακαλουσα πολυ να μην εκτρεπεστε και κληδωσει το θεμα εκεινος ο κακος και το βραδυ θελω να γραψω ιστορια.

Πληζ δηλαδη ετσι??!!!!

Αρκεί να μην έχει να κάνει με προσωπική αντιπαράθεση... το θέμα είναι άλλο... διάβασε αν θέλεις τον τίτλο !!!
  • Απαντήσεις 93
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

ΠΟΤΕ εδώ μέσα δεν έχω ξεσκίσει κάποιον για το παίξιμό του...τόσο μπορεί ο καθένας μας...εμένα να δείς του μου σούρνουν ;D...Ειλικρινά όμως, επειδή έχω φτιάξει πολλές κιθάρες (και αγόραζα μαζικά την εποχή που το δολάριο είχε 1,50-160)...μου φαίνεται ακριβή

Δεν είπα ότι το έχεις κάνει (ξέσκισμα) λέω απλώς ότι εγώ το αναζητούσα και από τον τίτλο του θέματος και το αντέχω... είμαι μαζόχα τι να κάνουμε !!!! Κριτική ήθελα όχι τιμολογιακή πολιτική των luthier !!!!
Δημοσιευμένο

Πάντως είναι αστείο που επιμένετε τόσο στη fender ενώ ο ίδιος ο LEO την αρνήθηκε και έφτιαξε την G&L

Λαλακιες οχταωρες λενε.

Έχεις δίκιο...Και ο αναλογικός ήχος είναι η μόνο λύση.Να καούν στην κόλαση όλα τα ψηφιακά...

Οι Λαλακίες είναι να κοιτάμε μόνο σε ένα μαγαζί ενώ πλέον υπάρχουν 10δες που κάνουν αυτό που έκανε πρώτη η Fender καλύτερα και φθηνότερα...Όπως και να το κάνουμε η Πατέντα και η πρωτιά πληρώνονται...

πεδια θα παρακαλουσα πολυ να μην εκτρεπεστε και κληδωσει το θεμα εκεινος ο κακος και το βραδυ θελω να γραψω ιστορια.

Πληζ δηλαδη ετσι??!!!!

Καλά εσύ είσαι γνωστός...Με το που γράψεις τότε σίγουρα θα κλειδώσει και θα απαιτήσουμε μάλιστα να διαγραφεί ότι έχεις σκοπό να γράψεις...Αλήθεια...Ο άνθρωπος σου πρότεινε να του επιστρέψεις το όργανο και να σου δώσει πίσω τα λεφτά σου.Το έπραξες?Όχι..αντ αυτού τον λες κλέφτη και επιμένεις να λασπολογείς εναντίων του όπως έχεις σκοπό να πράξεις τώρα...Αυτό εσύ το βρίσκεις ορθό?

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

• Moderator
Δημοσιευμένο

@ AXLNICK

Mάλλον δεν κατάλαβες ακριβώς το αρχικό μου post, μπορεί να φταίω και εγώ.

Το ότι ο fender έβγαλε την tele και την strat , είναι κάτι , ανάμεσα σε πολλά άλλα, που με κάνουν να ξυπνάω ευτυχισμένος κάθε πρωί.

Το ίδιο ισχύει και για κάποια έπιπλα, σαν το παράδειγμα που παρέθεσα με την Barcelona chair…και πολλά άλλα, ρούχα, κτίρια, κ.τ.λ..

Και για την Gibson τα ίδια θα σου έλεγα.

Αναρωτήθηκες που θα καθόμασταν τώρα, αν δεν υπήρχαν τύποι σαν τον ludwig mies van der rohe;

Αναρωτήθηκες με τι κιθάρες θα παίζαμε αν δεν υπήρχε ο leo fender;

Για εμένα κάποιοι άνθρωποι, πρωτοπόροι σε όλους  τους τομείς , τέχνες και επιστήμες, είναι πολύ σημαντικοί, και τους χρωστάμε όλοι μας.

Κάποιοι άλλοι (δεν υπονοώ εσένα) θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα.

Αυτοί λοιπόν οι πρωτοπόροι νομίζω ότι θα έπρπεπε να έχουν το σεβασμό που τους αξίζει, και τον οποίο ούτε με ενδιαφέρει ούτε είμαι αρμόδιος να τον εμπνεύσω.

Το να πάρω ένα σχέδιο κάποιου (σέ όλα τα θέματα) και να το αλλάξω λίγο και να βάλω το επώνυμό μου πάνω, δεν το θεωρώ κάτι το σημαντικό.

Δημοσιευμένο

@ AXLNICK

Mάλλον δεν κατάλαβες ακριβώς το αρχικό μου post, μπορεί να φταίω και εγώ.

Το ότι ο fender έβγαλε την tele και την strat , είναι κάτι , ανάμεσα σε πολλά άλλα, που με κάνουν να ξυπνάω ευτυχισμένος κάθε πρωί.

Το ίδιο ισχύει και για κάποια έπιπλα, σαν το παράδειγμα που παρέθεσα με την Barcelona chair…και πολλά άλλα, ρούχα, κτίρια, κ.τ.λ..

Αναρωτήθηκες που θα καθόμασταν τώρα, αν δεν υπήρχαν τύποι σαν τον ludwig mies van der rohe?

Αναρωτήθηκες με τι κιθάρες θα παίζαμε αν δεν υπήρχε ο leo fender?

Για εμένα κάποιοι άνθρωποι πρωτοπόροι σε όλους  τους τομείς , τέχνες και επιστήμες, είναι πολύ σημαντικοί, και τους χρωστάμε όλοι μας.

Κάποιοι άλλοι (δεν υπονοώ εσένα) θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα.

Αυτοί λοιπόν οι πρωτοπόροι νομίζω ότι θα έπρπεπε να έχουν το σεβασμό που τους αξίζει, και τον οποίο ούτε με ενδιαφέρει ούτε είμαι αρμόδιος να τον εμπνεύσω.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... RESPECT !!!!!

Το να πάρω ένα σχέδιο κάποιου (σέ όλα τα θέματα) και να το αλλάξω λίγο και να βάλω το επώνυμό μου πάνω, δεν το θεωρώ κάτι το σημαντικό.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ !!!

Κανένας δεν πήρε κανενός το σχέδιο... Οι σύγχρονοι και παλαιότεροι luthier βασίζονται πάνω σε σχέδια (δεν κλέβουν ως ληστές Νταβέληδες) και βελτιώνουν σημαντικά ως προς το καλύτερο (χρησιμοποιώντας πολύ hand made δουλειά) ιδιαίτερα σε μια εποχή όπου το brand name Fender και άλλα παρόμοια έχουν βιομηχανοποιηθεί τόσο πολύ ώστε ακόμη και μια partcaster ενός ανίδεου συναρμολογητή ακούγεται πολύ καλύτερα από τα κλασσικά εμπορικά της μοντέλα!!!!

• Moderator
Δημοσιευμένο

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ !!!

Δεν είναι κακό να διαφωνούμε.

Είπες την άποψή σου, είπα τη δική μου…αυτά.

Δημοσιευμένο

το brand name Fender και άλλα παρόμοια έχουν βιομηχανοποιηθεί τόσο πολύ ώστε ακόμη και μια partcaster ενός ανίδεου συναρμολογητή ακούγεται πολύ καλύτερα από τα κλασσικά εμπορικά της μοντέλα!!!!

Αυτό πάλι ποιος το λέει;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Αυτό πάλι ποιος το λέει;

O ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ !!!!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η FENDER!!!!

Υπάρχουν τα μοντέλα της γραμμής βιομηχανικής παραγωγής (robotικά - router κτλ, κτλ ) που φτάνουν μέχρι 2000 περίπου ευρώ... και αν θες κάτι παραπάνω τότε πας σε custom shop fender λύσεις, όπου εκεί θα ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ για να πάρεις κάτι παραπάνω εως πολύ παραπάνω !!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο

Ακόμη και στο Custom Shop της Fender υπάρχουν 2 λύσεις... η μία είναι τα μοντέλα-έτοιμα custom shop (κάτι δηλαδή σαν βιομηχανοποιημένο custom shop) με κόστος περίπου 2500 - 4500 ευρώ και σε μοντέλο που θα στο φτιάξουν όπως εσύ επιθυμείς (δικές σου επιλογές) με κόστος περίπου 10000++++ ευρώ !!!!

Διαλέγεις και παίρνεις !!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...