freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Οχι στον ηχο... ;D Θελω να βαλω maple neck σε μια deluxe στρατ μου(2007) που εχει rosewood. Neck ειτε απο deluxe είτε απο standard.Για αμερικανικα μιλαω. Θα εχω προβλημα στο δεσιμο με το σωμα? Ευχαριστω! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Οχι στον ηχο... ;D Θελω να βαλω maple neck σε μια deluxe στρατ μου(2007) που εχει rosewood. Neck ειτε απο deluxe είτε απο standard.Για αμερικανικα μιλαω. Θα εχω προβλημα στο δεσιμο με το σωμα? Ευχαριστω! :) Rosewood neck ???, ή rosewood ταστιέρα έχει? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
funkysoul Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 οχι papa don't take no mess!!
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 οχι,τα neck pockets ειναι ακριβως τα ιδια σε ολες τις Fender strat. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Πως φαινονται οι γκιμπσονακηδες.. ;D :-* Για ταστιερα ομιλω. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Πως φαινονται οι γκιμπσονακηδες.. ;D :-* Για ταστιερα ομιλω. Βρε το ξέρω, αλλά έτσι όπως το έγραψες... Γι' αυτό και απόρησα. Έτσι κι αλλιώς το neck είναι maple, οπότε... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ SF,funkysoul! Nα μπει στα λυμενα παρακαλω.. :) Βρε το ξέρω, αλλά έτσι όπως το έγραψες... Γι' αυτό και απόρησα. Έτσι κι αλλιώς το neck είναι maple, οπότε... Το καταλαβα. Δε μπορουσα να το γραψω αλλιως.Ειμαι φεντεροδυσλεκτικος.. :P :-* GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Δε μπορουσα να το γραψω αλλιως.Ειμαι φεντεροδυσλεκτικος.. Συγγνώμη, δεν ήθελα να σε προσβάλλω, δεν το ήξερα. Δηλαδή γράφεις για Fender και εννοείς G&L? ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση