Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Αν δεν σε πειράζει η απόσταση.... Σταύρος Ντούκας (Ιωάννινα)

Έχω δει στο μαγαζί του μπάσσα από πραγματικά μεγάλους μουσικούς που ήρθαν κυριολεκτικά "κομμάτια" με ηλεκτρικά "κοκορέτσι" και στην κυριολεξία τα ανέστησε...

Αν θες ρίξε μια ματιά στο site και στο facebook του !!!

Ο κος Ντουκας δεν καταπιανεται καθολου με τα ηλεκτρονικα-ηλεκτρικα στα οργανα που φτιαχνει και στις κατασκευες του χρησιμοποιει καποιον ηλεκτρονικο (τυχαιο προσωπο...οχι κατι το εξεζητημενο..) απο την πολη των Ιωαννινων.

Ας μην επεκταθω περαιτερω...... ;D

Παντως δεν θελεις και την μεγαλη ηλεκτρονικαρα για να σου επισκευασει η να σου ρυθμισει κατι στην κιθαρα σου, μην τρελαθουμε κιολας.....

Δημοσιευμένο

Να το πας στο Τζίμη.Πάνω απο 10-15 δεν θα σου πάρει.

Είναι πολύ καλός επαγγελματίας αν και την τελευταία φορά το set up στο μπάσο μου ήταν πρόχειρο.Με τις 6 χορδες τα πάει καλύτερα μάλλον...

Για τον Κουρμπή έχω ακούσει καλά λόγια.....ενιεγούει για την δουλειά που θες δεν απαιτείται καλός μάστορας.

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Δημοσιευμένο

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για να διευκρινίσω: πρόκειται για ένα παλιό μπάσο Fender που το αγόρασα προ αρκετού καιρού, με 2 μαγνήτες, P και J και είναι volume-volume-tone. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω την εντύπωση ότι οι μαγνήτες δεν λειτουργούν τόσο καλά, εννοώντας ότι δεν καταλαβαίνω στο αυτί τις διαφορές που καταλάβαινα παλιότερα (τουλάχιστον έχω την εντύπωση). Για αυτό ψάχνω κάπου να το πάω για σωστό έλεγχο στα ηλεκτρικά ( και το γενικό συμμάζεμα setup κλπ).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...