Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 http://www.xlnaudio.com/productline/2 To δουλεύει κανείς; Σκέφτομαι να το αγοράσω. Tα samples και τα video με ενθουσίασαν. Απόψεις; www.sonicspace.gr
karozas76 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Εχει free demo που μπορεις να κατεβασεις.Εκτος αν το εχεις κανει ηδη οποτε δεν βοηθαω και πολυ :) http://www.xlnaudio.com/products/view/35
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 To trial το έχω. Δεν έχει το ΜΚ1 να το δοκιμάσω με το δικό μου Rhodes και να τα συγκρίνω. Σε σχέση με τα δειγματα του Kurzweil PC3 που έχω, με άφησε άφωνο η XLN. Ένα ipad και το XLN μου λύνουν τα χέρια από φορητότητα και ταυτόχρονα ποιότητα ήχου. Με τρώει η τσέπη μου σήμερα να το παραγγείλω το πακέτο. www.sonicspace.gr
karozas76 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Με τρώει η τσέπη μου σήμερα να το παραγγείλω το πακέτο. Χα χα :)τοτε με το καλο να μας πεις και γνωμες
foxxx Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Κωασταντινε αυτο μονο για πιανα live το θες?
neeq Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Δε με ενθουσιασαν τα πιανα του παντως.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Guru Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Ένα ipad και το XLN μου λύνουν τα χέρια από φορητότητα και ταυτόχρονα ποιότητα ήχου.Εσύ ξέρεις καλύτερα. Με τρώει η τσέπη μου σήμερα να το παραγγείλω το πακέτο.Αφού σε τρώει, περί ορέξεως...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Το έχει φίλος μουσικός. Θα το δοκιμάσω την τρέχουσα εβδομάδα. Νίκο έχουμε διαφορετικά αυτιά φίλε μου. Φόξυ, πιάνα και ρόουντς. Πού να κουβαλάμε το ΜΚ1; www.sonicspace.gr
neeq Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Νίκο έχουμε διαφορετικά αυτιά φίλε μου. Οχι ρε, ποιο μοντέλο εχεις εσυ? ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση