Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 64
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Ένα τρισεκατομμύριο frames per second....

 

 

 

 

Όπως καταλαβαίνετε τα δαχτυλάκια του κάθε άμουσου χασομέρη είναι αστεία υπόθεση. Μάλλον στα γκίνες θέλουν να αποφύγουν τις ορδές των κλόουν.

Δημοσιευμένο

Συγγνωμη αλλα ειναι αστειο να συζηταμε τοση ωρα για 66 και κατι ψιλες νοτες το δευτερολεπτο-ευχαριστουμε τον sfaku που το υπολογισε-τη στιγμη που εχουν παιχτει 160 και  χωρις sweep.Kαι μαλιστα με μπολικο συναισθημα στο παιξιμο.

 

160 notes per second (No sweep guitar shred)

Δημοσιευμένο

gvour, καλά ο τύπος δεν παίζεται... έριξα πολύ γέλιο  ;D

 

manosx έχω μείνει μάλαξ με το βίντεο που πόσταρες. Το έψαξα μια στο google και ανακάλυψα ότι είναι project του MIT. Η κάμερα πιάνει την ταχύτητα του φωτός (βλέπουμε δέσμη laser σε slow motion).

 

http://www.designboom.com/weblog/cat/16/view/23067/mit-researchers-develop-one-trillion-frame-per-second-camera.html

 

Έχει ανέβει πολύ το επίπεδο σε αυτό το φόρουμ. Γίνεσαι δεκτός από το 3ο έτος πυρηνικής φυσικής και πάνω!  ;D

Δημοσιευμένο

Τα 67 fps τα χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ότι δεν χάσαμε καμία νότα κατά την εγγραφή. Η αναπαραγωγή είναι άλλο θέμα. Η αναπαραγωγή στα 67fps αντιστοιχεί σε real time, ενώ αν το κάθε frame διπλασιαστεί σε διάρκεια, άρα πρακτικά 33fps περίπου κατά την αναπαραγωγή, θα είχαμε μισή ταχύτητα και αρα διπλάσιας διάρκειας βίντεο. Δεδομένου ότι το minimum για αντίληψη ομαλής κίνησης είναι το 24fps, ένα βίντεο γραμμένο στα 67fps και παιγμένο στην μισή ταχύτητα πάλι θα είχε ομαλή κίνηση. Άρα, το minimum απαραίτητο fps εξαρτάται από το πόσο αργά θα παίξουμε το βίντεο και αν θέλουμε ένα τουλάχιστον καρέ για κάθε νότα.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

Τι βάλατε τις πίτσες ρε γμτ... Πείνασα...

 

Πολύ μπούρδα ο τύπος πάντως... Μου θύμισε την Great Kat (άααλλλο ταλέντο)...

 

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Απο μουσικης αποψης προφανως απο μια ταχυτητα και μετα, δεν εχει κανενα νοημα. Βεβαια, αφου σε καποιους θυμισε εντομα και κουνουπια, εστω κι ετσι πετυχε το σκοπο του. Στην πτηση ενος εντομου αναφερεται το συγκεκριμενο μουσικο θεμα  ;D .

 

Στα περι τσιρκου θα συμφωνησω εν μερει, ομως οχι οταν προκειται για το γνωστο "επειδη παιζω πιο αργα κι απο replay, οσοι παιζουν γρηγορα ειναι τσιρκο, αμουσοι, den exi sinesthima" και λοιπα αλλα γραφικα.

 

Θα πρεπει καποιοι να καταλαβετε, οτι και ο εντυπωσιασμος ειναι κομματι της μουσικης. Αλλος συγκλονιζεται με μια πολυ ψηλη και δυσκολη κορωνα ενος τραγουδιστη (που θα μπορουσε ας πουμε να ηταν μια οκταβα χαμηλοτερα, η ιδια μουσικη θα ηταν απο αποψης νοτων-εντυπωσιασμος ειναι?), αλλος με το φοβερο groove ενος ντραμερ, αλλος με τις extreme αρμονικες επιλογες ενος συνθετη (καποιοι βρισκουν νοημα σε τραγουδια-παυσεις), αλλος με τα γρηγορα γυρισματα μιας φωνης, αλλος με την ταχυτητα, ειτε στο πιανο, ειτε στο βιολι, ειτε στην κιθαρα.

 

Το συγκεκριμενο ειναι αθλιο (ειναι τελικα? Η ταχυτητα ειναι βασικο στοιχειο του συγκεκριμενου κομματιου) αλλα ας μη δαιμονοποιουμε την ταχυτητα. Ειναι ενα εκφραστικο οπλο, οπως ειναι το bending, η επιλογη φθογγων, το βιμπρατο κλπ. Ολα ειναι στη διαθεση μας και ολα μπορουν να χρησιμοποιηθουν με σωστο ή λαθος τροπο.

 

Για καποιον μπορει να ειναι η Χαρουλα Αλεξιου τσιρκο με την υπερβολη στις ερμηνειες τις, ενω για αλλους ενας πολυ γρηγορος κιθαριστας. Διαλεχτε και παρτε, ο καθενας φτιαχνεται ή χαλιεται απο διαφορετικα πραγματα.

Δημοσιευμένο

Αναρωτιέμαι, ο ανθρώπινος καρπός είναι σε θέση να κάνει πάνω από 60 κινήσεις το δευτερόλεπτο;

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...