hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Με αφορμή τα δύο μου χρόνια στο noiz, μια μπαλάντα του καράφλα αφιερωμένη σε όλους τους φίλους στο φόρουμ ;) until_we_say_goodbye.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!!
gvour Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Να σαι καλα ρε Πανο και να βαρας,να γουσταρεις και να γουσταρουμε! :)
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Σε ευχαριστώ φίλε, έχω κερδίσει πολλά από όλους σας :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Μπράβο ρε Πάνο. Πάρα πολύ ωραία διασκευή, με πολύ συναίσθημα... Να 'σαι καλά!!! :)
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Aμφιδρομο ειναι Πανο. Έχεις δίκιο ;) Μπράβο ρε Πάνο. Πάρα πολύ ωραία διασκευή, με πολύ συναίσθημα... Να 'σαι καλά!!! :) Σε ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι ιδιαίτερα για το ότι το βρήκες με συναίσθημα, γιατί για εμένα αυτό είναι το ζητούμενο ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση