Haris Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 το συνηθισμένο Νοιζ-default καθολικό λούσιμο με ειρωνίες και εριστική διάθεση είναι εντελώς λανθασμένο, και ειλικρινά λυπάμαι πολύ να το βλέπω ως αυτόματη και ευκόλως εννοούμενη αντίδραση για κάποιον που είχε απλά τη διάθεση να μοιραστεί ένα "κρίμα", με μια προσωπική του ευαισθησία που ήλπιζε πως θα γινόταν σεβαστή. Προφανώς, δεν θα έπρεπε να μοιραστεί τίποτε. Ας προσέχει στο μέλλον... Συμφωνώ. Τον πήρατε απ' τα μούτρα τον άνθρωπο, και συνεχίσατε να το κάνετε και αφότου είδατε ότι το θέμα τον απασχολεί σοβαρά. Δε λέει... Something Wicked This Way Comes
lgbesios Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 μη τον κλαις έχει πει τα χειρότερα για τα fender μπάσα κάλα να πάθει ... να ακούει σάπια ... ;D rust never sleeps
gdevelek Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως είμαι πρόθυμος να αναγνωρίσω πως τα σχόλιά μου δεν ήταν politically correct.
funky_bassman Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 μη τον κλαις έχει πει τα χειρότερα για τα fender μπάσα κάλα να πάθει ... να ακούει σάπια ... ;D Τώρα που το σκέφτομαι μόλις βρήκα σωστή χρήση για τα μανίκια jazz bass... Με ένα ρουτάρισμα θα μπορούσαν να γίνουν καλά junior sticks... Ακριβώς 34'!!! ;D LA ROJΑ ARMADA
lgbesios Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 να τος δεν σας τα λεγα εγώ ;D ;D rust never sleeps
marathon Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 να τος δεν σας τα λεγα εγώ ;D ;D Εμείς τον ξέρουμε...και θα πούμε και 2 λογάκια στο Διοικητή του...ο Μπλόντης δεν τον ξέρει 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως είμαι πρόθυμος να αναγνωρίσω πως τα σχόλιά μου δεν ήταν politically correct. Και γω είμαι σχεδόν πάντα πρόθυμος να μου το ανανγνωρίσω αυτό. Αρ γιου γκοινγκ του σπανκ μι μιστελ τιτσελ ? With a frat ladius p bass neck prease..... Τώρα που το σκέφτομαι μόλις βρήκα σωστή χρήση για τα μανίκια jazz bass... Με ένα ρουτάρισμα θα μπορούσαν να γίνουν καλά junior sticks... Ακριβώς 34'!!! ;D Always trust a Fender to do the job. Any job. ;) ...και θα πούμε και 2 λογάκια στο Διοικητή του... Να τον μάθει πρώτα... Έμαθες τίποτα βρε Funky ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Να τον μάθει πρώτα... Δεν χρειάζεται...εννοούμε τον Διοικητή Στρατού ή τον Υπουργό....για Έβρο καλά είναι για hockey? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
noe13 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Τα ιδια τραβαμε και εμεις με το rugby...οσο πεφτανε τα φραγκα,μας εκμεταλλευοντουσαν στηριζομενοι πανω στη *αυλα μας να παιζουμε,καναμε ενα σωρο ταξιδια με δικα μας εξοδα χωρις να παιρνουμε φραγκο,μεχρι κ την εθνικη υπηρετησαμε μερικοι παλι με δικα μας εξοδα και ανταυτου δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ βοηθεια,ουτε καν παραχωρηση ενος χωρου και ταυτοχρονα υπηρχαν γηπεδα που σαπιζαν!!! Slow must go on....!!!!
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Τα ιδια τραβαμε και εμεις με το rugby...οσο πεφτανε τα φραγκα,μας εκμεταλλευοντουσαν στηριζομενοι πανω στη *αυλα μας να παιζουμε,καναμε ενα σωρο ταξιδια με δικα μας εξοδα χωρις να παιρνουμε φραγκο,μεχρι κ την εθνικη υπηρετησαμε μερικοι παλι με δικα μας εξοδα και ανταυτου δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ βοηθεια,ουτε καν παραχωρηση ενος χωρου και ταυτοχρονα υπηρχαν γηπεδα που σαπιζαν!!! Τι εννοείς; Δεν συνεχίζεται το πρωτάθλημα; Δεν θα γίνουν οι προγραμματισμένοι αγώνες; http://www.fira-aer-rugby.com/group-130.htm Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση