pericles Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Μια συναυλια που την εχω σε DVD & VIDEO ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΜΠΑΝΤΑ και με εναν Billy Joel στον Κολοφωνα της δοξας του ,σε ενα σταδιο κυριολεκτικα τιγκα για δυο μερες .Απολαυστε τον μεγιστο Billy Joel.
pericles Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Billy Joel "My Life" Eδω το 2006 στο Τοκυο με διαφορετικο ντραμμερ και κανα δυο αλλους μουσικους. Ο μαεστρος ειναι ο ιδιος Mark Rivera ,Η κρουστη+δευτερο σαξοφωνο ιδια ,ο ενας κιθαριστας ιδιος κλπ. Επισης ωραια μπαντα και με καλυτερο ηχο .
pericles Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Billy Joel - Only The Good Die Young ONLY THE GOOD DIE YOUNG. LIVE .
pericles Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2012 Billy Joel - Only The Good Die Young The stranger.
Haris Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 Ωραίες επιλογές. Κι αφού είμαστε σε Billy Joel state of mind, πάρε κι ένα απ' τα αγαπημένα μου: New York State Of Mind / Billy Joel Something Wicked This Way Comes
pericles Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 Οταν εχεις Frontman εναν μουσικο σαν τον Billy Joel τοτε σου δινεται η ευκαιρια να δειξεις το ταλεντο σου .Πχ.ο σαξοφωνιστας/οργανιστας Richie Cannata & o ντραμμερ Liberty Devitto. Φυσικα η παραγωγη EINAI ΤΟΥ Phil Ramone .Oποιος γνωριζει καταλαβε.Κομματαρα Χαρη ευγε.
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 Πάρε και το δικό μου ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
pericles Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2012 Το δικο μου αγαπημενο Λακη στο αφιερωνω ;D ;D( 10 μηνες Εβρος καθε βραδυ στο ξενυχτι της προκαλυψης αυτο ακουγα + ολο το υπολοιπο αλμπουμ 8) 8))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση