MetalMan Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Χάλια!!!! Αν ήταν οι μοναδικές κιθάρες στον κόσμο,θα άλλαζα όργανο. :o :o :o :o Η μόνη χρήση που μπορώ να σκεφτώ είναι για κιθάρα κλόουν σε παιδικό πάρτυ.. Ντροπή τους εκεί στη Gibson.Και 1300ευρώ. ::) ::) Αυτό το granadillo στο fretboard τι είναι; Είχα διαβάσει παλια ότι άρχιζαν να ξεμένουν απο rosewood και ebony λόγο των πλημμυρών και επειδη οι κυβέρνηση είχε κατασχέσει έναν αριθμό ξύλου. Γι αυτο η Gibson ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις. Αλλα συγουρα θα ειναι κατι καλο σιγα μην μας αφήσει έτσι. Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom
degdekis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 http://www.dv247.com/guitars/gibson-les-paul-studio-electric-guitar-wine-red-gold-hardware--36764 αυτή σας έλεγα. το dv την έχει 1100 ευρω χωρίς μεταφορικά. Όσο πάει και πέφτει... www.thedamnationproject.com
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Ήμαρτον... ;D Μαπλέ στον φούρνο (με πατάτες) ;) και... πεμπτοξάδερφα του έβενου για ταστιέρες :D 666... όργανα του σατανά ;D Αγόρια, βάλτε τα ευρώ σας στην άκρη, μαζέψτε και κάτι παραπάνω και πάρτε μια ωραιότατη μεταχειρισμένη LP - να είναι 70ς, να είναι 80ς- η οποία να ΕΙΝΑΙ Les Paul και όχι με κάτι σχήμα LP, έστω και αν γράφει Gibson. ΥΓ: Η αιρετική άποψη ενός «πτωματολάγνου» που έλεγε και μια ψυχή του forum ;) ;D ;D all this has happened before and will happen again
S9F Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Αγόρια, βάλτε τα ευρώ σας στην άκρη, μαζέψτε και κάτι παραπάνω και πάρτε μια ωραιότατη μεταχειρισμένη LP - να είναι 70ς, να είναι 80ς- η οποία να ΕΙΝΑΙ Les Paul και όχι με κάτι σχήμα LP, έστω και αν γράφει Gibson. ΥΓ: Η αιρετική άποψη ενός «πτωματολάγνου» που έλεγε και μια ψυχή του forum ;) ;D ;D +1000 "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 FUGLY! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
aris 17561 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Με πόσο ωραία ειναι αυτή η πράσινη . Εχω πάθει πλάκα . Εντάξει τι να λέμε ; Στις κιθάρες και στις γυναίκες έχω γούστο . http://www.youtube.com/user/aris17561
darshan Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 η http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_studio_limited_wbcr.htm που έχει 650 ευρώ κούκλα
scofield Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 http://www.dv247.com/guitars/gibson-les-paul-studio-electric-guitar-wine-red-gold-hardware--36764 αυτή σας έλεγα. το dv την έχει 1100 ευρω χωρίς μεταφορικά. Όσο πάει και πέφτει... Την ειχα σε μαυρη...πηγα κ την αγορασα ντουγρου το 2008 καινουργια 1200 ευρα απο Ελλαδα...την πουλησα μετα κοπων κ βασανων τον Δεκεμβρη που μας περασε σε ενα παλικαρι...την σκοτωσα για να την διωξω... :P :P Απαραδεκτο μανικι σαν ακατεργαστο ροπαλο...χοντρο κ αβολο...(μεχρι κ η orville με το 59 rounded μανικι χιλλιες φορες καλυτερη)....απο το 17 ταστο κ μετα μου ηταν αδυνατο να παιξω στην συγκεκριμενη...επισης το φινις σε καποια σημεια ηταν orange peel....κ επισης οι μαγνητες 490 κ something που φερει καθολου του γουστου μου...απαραδεκτη...σημερα βλεπω studio κ λεω απο μεσα μου ΄΄τζαμπα τα φραγκα΄΄...τωρα βλεπω τις βγαλανε σε φωσφοριζε,χτυπητα χρωματα 80ς style,λες κ ειναι superstrats...ελεος...αλλαξανε κ το μανικι....αλλα κ παλι με μακρια κ αλαργα.... ::) ::) (Για την ιστορια πηρα μια custom με ωραιοτατο 60 slim μανικι κ βρηκα την υγεια μου) 8)
aris 17561 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Την ειχα σε μαυρη...πηγα κ την αγορασα ντουγρου το 2008 καινουργια 1200 ευρα απο Ελλαδα...την πουλησα μετα κοπων κ βασανων τον Δεκεμβρη που μας περασε σε ενα παλικαρι...την σκοτωσα για να την διωξω... :P :P Απαραδεκτο μανικι σαν ακατεργαστο ροπαλο...χοντρο κ αβολο...(μεχρι κ η orville με το 59 rounded μανικι χιλλιες φορες καλυτερη)....απο το 17 ταστο κ μετα μου ηταν αδυνατο να παιξω στην συγκεκριμενη...επισης το φινις σε καποια σημεια ηταν orange peel....κ επισης οι μαγνητες 490 κ something που φερει καθολου του γουστου μου...απαραδεκτη...σημερα βλεπω studio κ λεω απο μεσα μου ΄΄τζαμπα τα φραγκα΄΄...τωρα βλεπω τις βγαλανε σε φωσφοριζε,χτυπητα χρωματα 80ς style,λες κ ειναι superstrats...ελεος...αλλαξανε κ το μανικι....αλλα κ παλι με μακρια κ αλαργα.... ::) ::) (Για την ιστορια πηρα μια custom με ωραιοτατο 60 slim μανικι κ βρηκα την υγεια μου) 8) Ε καλά τώρα τι συγκρίνουμε ; Τις custom με τις studio ; Η μέρα με την νύχτα . Γενικά κι εγω είμαι πολύ κατα των πανάκριβων στούντιο . Δηλαδή να πληρώνεις την πρόβα 15 ευρώ την ώρα ; http://www.youtube.com/user/aris17561
scofield Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2012 Γενικά κι εγω είμαι πολύ κατα των πανάκριβων στούντιο . Δηλαδή να πληρώνεις την πρόβα 15 ευρώ την ώρα ; χα,χα εγραψες.... ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση