Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλημέρα SF !

Αν ο Σπύρος (?) ακολουθήσει τη δικιά σου πρακτική (αυτή του gain-dividing / gain stacking) τα δύο ή τρία πεταλάκια που θα στακάρει θα κομπρεσσάρουν εξαιρετικά, οπότε δεν χρειάζεται τον κομπρέσσορα.

Το ίδιο ισχύει κι αν βάλει hotplate.

Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί και να τον χρειαστεί :wink:

(Μεταξύ μας τώρα, πότε θα μου πουλήσεις το Stamps αφού δεν "σου κάνει" πλέον και μαζεύει σκόνη ? :D :D :D

Κάνε ένα συνάνθρωπο σου χαρούμενο ...!!!!)

Leo got it right the first time

Δημοσιευμένο

Ναι αλλα οταν παιζει ΚΑΘΑΡΑ (ξερω οτι εσυ δεν παιζεις ποτε :lol: αλλα υπάρχουν και ανθρωποι που παιζουν! :lol: :lol: :lol:) ο κομπρεσσορας θα του φτιάνει :lol: αρχοντικο ηχο!

Το stamps δεν το πουλαω με τιποτα μια και δεν βγαινει πια ,ειναι ΤΟ overdrive πεταλι (βασικα 90% του χρονου που παιζω βρωμικα αυτο χρησιμοποιω τα αλλα ειναι για...μοστρα :oops: ) & οσο & να εχω ψαξει κανενα πεταλι δεν το εχει ξεπερασει.... :wink: κριμα που αυτη η εταιρεια εκλεισε....

Παντως στο ebay εχει αρκετα & σε λογικες τιμες ευτυχως δεν το κυνηγανε πολυ :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Ψαξε να ακουσεις ενα οποιοδηποτε κομματι της Bonnie Rait,το χρησιμοποιει συνεχεια :wink:

Βεβαια μονο αν το ακουσεις ζωντανα με τον ενισχυτη σου θα καταλαβεις τον ηχο του απολυτα.

Υποψιν οτι "προτιμα" Fender style ενισχυτες με 6L6 ,6V6 σε ενισχυτες τυπου VOX/MARSHALL δεν ακουγεται το ιδιο καλα :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

xmmmm!!!!

παρα πολυ χρησιμες ολες οι πληροφοριες σας! μου ανοιξαν τα ματια (και τα αυτια) κι αλλο!

σας ευχαριστω ολους!

παντως η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν εχω την ξυλινη κατασκευη που σκεφτομαι ωστε να χωραει ολα τα πεταλακια και ετσι δεν χρησιμοποιω το κομπρεσορακι της μαρσαλ και αναγκαστικα , για βρωμικο παιξιμο, εχω πρωτο στη σειρα το metal master - digitech.... :roll:

δεν ειναι και οτι καλυτερο μπροστα στο διδυμο των μαρσαλ (ed-1/bb-2)

αρα οπως καταλαβαινετε δεν εχω και κομπρεσορα στα καθαρα....

φιλτατε νικο , προβλημα εντασης δεν υφισταται.παιζω στο input 2 ,με το volume1 off /volume 2 στο 3 και master στο 4.5 στην εσχατη των περιπτωσεων.

α!και πεταλιερα δεν εχω πλεον.(σκεφτομαι να ξανα-αποκτησω...)

8)

Mesa/Boogie & Strato

Δημοσιευμένο

και μια συμπληρωματικη πληροφορια για μενα....κατα 99% λατρευω τον πεντακαθαρο ηχο!!!! ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!! και σε αυτο εκτος του Boogie ,συμβαλλουν και οι haeussel πανω στην rockinger στρατ μου.

οποτε πρεπει να χρησιμοποιησω Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Α & Α Μ Ε Σ Α το κομπρεσορακι της μαρσαλ.

και μαλλον συνφωνα με οσα διαβασα μεχρι τωρα , αυτη την απλα που εννοω την εχω στο σολο-βρωμικο παιξιμο εξαιτιας της χρησης του digidelay.

νικο , αν χρησιμοποιησω για ρυθμικο ''ΚΑΘΑΡΟ'' παιξιμο τις ρυθμισεις που προανεφερες , δεν θα μπερδευεται ο ηχος της καθε συγχορδιας με την προηγουμενη?

εννοω δηλαδη, θα λειτουργει σαν ενα ειδος ''γρηγορου'' reverb???

Mesa/Boogie & Strato

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...