antouan_z Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Λες τελικα οσα λεει ο SF περι σωστα κομμενου nut να ειναι αληθεια?για τσεκαρε μια το nut σου :D To δεξι η το αριστερο;;;;; :D :D :D :D :D :D :D
Sixstringmania Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 καλυτερα κανε υπομονη 2 μηνες με ακηνισια και αν δεις(μετα απο 2 βδομαδες+ που χρεαιζεται να ξε-αγκυλω8ει απο την ακηνισια)οτι δεν εχει λυ8ει το προβλημα τοτε σκεψου για επεμβαση..δε λεω καλος 8α ειναι ο χειρουργος αλλα καλυτερα να μην εμπιστευεσαι κ τοσο ευκολα..ενα λα8ος και... :? i hate you,the pigs who turn the screws...
pastelius Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 καλυτερα κανε υπομονη 2 μηνες με ακηνισια και αν δεις(μετα απο 2 βδομαδες+ που χρεαιζεται να ξε-αγκυλω8ει απο την ακηνισια)οτι δεν εχει λυ8ει το προβλημα τοτε σκεψου για επεμβαση..δε λεω καλος 8α ειναι ο χειρουργος αλλα καλυτερα να μην εμπιστευεσαι κ τοσο ευκολα..ενα λα8ος και... :? Συμφωνω...Δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα..Δοκιμασε ππρωτα την ευκολη οδο και μετα βλεπεις..Ειχε παθει ο πληκτρας μου το ιδιο ακριβως πραγμα και αφου το ξεκουρασε αρκετα(3 μηνες plus),μετα επανηλθαν μονα τους τα νευρα στη φυσιολογικη τους κατασταση...Καλο θα ειναι να κανεις φιλε μου παντως ΑΡΚΕΤΟ καιρο μεχρι να παιξεις παλι γρηγορα... :wink: feel da FUNK blast
akis_ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 σταμάτα αμέσως τη δουλεια, παρε άδεια και μην κάνεις τιποτα.ξεκουράσου επ' αοριστον. αν και ειμαι σιγουρος οτι ο γιατρός θα σου πει να σταματήσεις να πηγαίνεις στην παιδική χαρά(της καίτης).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση