Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

γεια χαρα,να προσθεσω στην ολη συζητηση,οτι ενας πολυ καλος κλωνος του civil war muff ειναι αυτος απο  big knobs pedals,το εχω 3 χρονια και σκοτωνει!!σε συγκριση με τον κλωνο του jam pedals μου φανηκε πιο πιστο στον αρχικο ηχο,φιλε μου θα ηταν ενδιαφερον να τα ακουσουμε μαζι,αν εισαι μεσα στειλε! 

• 1 μήνα αργότερα...
  • Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Εκτορα σου ειχα ταξει μια φωτο.Δε μπορω ομως να τις ανεβασω στο noiz (οι γνωσεις μου στους υπολογιστες ειναι οι βασικες) γι'αυτο κ χρειαζομαι μια βοηθεια απο εναν συν-forum-ιτη...

Δημοσιευμένο

Εξηγω (με τη σειρα της συνδεσμολογιας τους):

Korg Pitchblack - Ernie Ball VP Jr - Fulltone Clyde Deluxe - Fulltone Mini Deja Vibe 2 - Wren & Cuff Box Of War - Mad Professor Forest Green Compressor (handwired) - Mad Professor Litle Green Wonder (handwired) - Homebrew Electronics Detox EQ - Strymon Bluesky Reverberator - Strymon El Capistan dTape Echo - DLS TR1 - ISP Decimator - Boss RC 3

Guitar: Gibson SG Standard (Κουρδισμενη σε C)

Amp: Marshall DSL 401 Combo

Εκτορα σε ευχαριστω  για τη βοηθεια κ για τα καλα σου λογια.Η αληθεια ειναι πως εχω πολυ καλα πεταλια στην κατοχη μου.Ομως μαζευτηκαν αργα-αργα (3,5 χρονια) κ με αρκετες οικονομικες θυσιες...Παντα ημουν της αποψης πως ισως να αργουσα να αγορασω κατι αλλα εκεινο που θα επελεγα θα ηταν κατι καλο.Δε σου κρυβω επισης πως απο το pedalboard περασαν κ αλλα πολυ καλα πεταλια ( Mad Professor Fire Red Fuzz, Blackout Effectors Twosome Dual Fuzz, Boss RE-20, Empress Vintage Modified Superdelay, Dr Scientist Mini Reverberator) τα οποια λογω της ποιοτητας τους πουληθηκαν σε πολυ καλες τιμες κ συμπληρωνα ανα διαστηματα το υπολοιπο ποσο για το καθε επομενο πεταλι.

Τωρα 3,5 χρονια μετα ειμαι ευτυχισμενος.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...