elavd Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 elavd δεν σου λέω ότι με έσωσες :D βρήκα κάτι παλιές σελίδες που μου ήταν αρκετά χρήσιμες (αναμνηστικές) από μια μουσική σελίδα που μου είχε φτιάξει ένας φίλος και δεν τις είχα αποθηκεύση :cry: .Να σαι καλά βρέθηκαν όλες :D ;););) :D www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Είπα να σας θυμίσω το παλιό μου αυτό thread για να ψάξετε να βρείτε παλιές σελίδες του NOIZ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
ohhai Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Πω το site τα σπαει απλα! φοβερό εύρημα! :P http://yfrog.com/1nflashtk2j
PipergiaXalapenio Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2023 oso grafotan auto to ar8ro, egw genniomoun. Στις 23/8/2006 στις 1:55 ΜΜ, elavd είπε http://www.archive.org/web/web.php Γράψτε το URL που θέλετε και δείτε την ιστορία μιας ιστοσελίδας!!! :D Δοκιμάστε και www.noiz.gr για να δείτε πώς ήμαστε και πώς γίναμε :lol: ;) (Μήπως πρέπει τελικά να πάρω τον τίτλο του Internet Geek??? :lol:) 1
elavd Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, PipergiaXalapenio είπε oso grafotan auto to ar8ro, egw genniomoun. Τα Greeklish πάντως είναι σταθερή αξία μέσα στα χρόνια... :) 1 www.facebook.com/YourPaintedSmile
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Γιατί διαβάζω ένα θρεντ του 2006?... 1 Specs talks, Mgs walks
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Γιατί διαβάζω ένα θρεντ του 2006?... Για να θυμηθείς πώς ήσουν στο Λύκειο? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Έχω να διαβάσω καινούργιο ποστ @elavd πάνω από δέκα χρόνια.... Απο εποχές που διάβαζα συνέχεια νοιζ , αλλά δεν έγραφα Συγκίνηση μ'επιασε 1 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Για να θυμηθείς πώς ήσουν στο Λύκειο? Το '93 τέλειωσα φαντάρος φίλος... Specs talks, Mgs walks
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Το '93 τέλειωσα φαντάρος φίλος... Κ το Λύκειο 13 χρόνια μετά? ΑΦΤΑ ειναι 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση