funky_bassman Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Και Τέρυ μου, το ξέρω ότι το επίπεδο και η παιδεία σου δεν σου επιτρέπουν να χρησιμοποιείς τέτοιες αγοραίες εκφράσεις, αλλά είναι κάποιες φορές που ο άνθρωπος φτάνει στα όριά του! ;D Κάποιος υπονοεί ότι έφερα στα όρια του τον Terry? Τςτςτςτςτςτς... Κανένα σεβασμό στη νέα γενιά... Κύριοι ενίσταμαι! Κάποτε ο κόσμος είχε μάθει τις άμαξες και τις καρότσες!!! Όταν ο ford έφερε το πρώτο αυτοκίνητο δεν είδα κανέναν σας να παραπονιέται... :-X Κι όταν μετά από 100 χρόνια υπήρχαν διαθέσιμα άλλα μοντέλα αυτοκινήτων δεν είδα κανέναν σας να παραμένει υποστηρικτής του πρώτου αυτοκινήτου... Ούτε καν στη... μάρκα!!! :P LA ROJΑ ARMADA
Haris Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Κάποιος υπονοεί ότι έφερα στα όρια του τον Terry? Τςτςτςτςτςτς... Κανένα σεβασμό στη νέα γενιά... Κύριοι ενίσταμαι! Κάποτε ο κόσμος είχε μάθει τις άμαξες και τις καρότσες!!! Όταν ο ford έφερε το πρώτο αυτοκίνητο δεν είδα κανέναν σας να παραπονιέται... :-X Κι όταν μετά από 100 χρόνια υπήρχαν διαθέσιμα άλλα μοντέλα αυτοκινήτων δεν είδα κανέναν σας να παραμένει υποστηρικτής του πρώτου αυτοκινήτου... Ούτε καν στη... μάρκα!!! :P Βρε παιδί μου, δεν σε κατηγορεί κανείς αλλά αφού ξέρεις ότι άνθρωπος έχει μια ευαισθησία στο συγκεκριμένο τομέα, χαλάρωσε κι εσύ λίγο! ;D Επίσης όταν o Ford έβγαλε το πρώτο αυτοκίνητο είμαστε αγέννητοι, αλλιώς να δεις γκρίνια που θα 'πεφτε! ;D Ξαναεπίσης, συνέκρινες τις άμαξες και τις καρότσες με τα Fender ή μου φάνηκε; Προβλέπω νέο γύρο... ;D Something Wicked This Way Comes
funky_bassman Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Επίσης όταν o Ford έβγαλε το πρώτο αυτοκίνητο είμαστε αγέννητοι, αλλιώς να δεις γκρίνια που θα 'πεφτε! ;D Ναι? Τόσο παλιά ήταν? :P :P :P Και ύστερα το παίζεται και μεγάλοι κι έμπειροι... Τςτςτςτςτςτς... Κι εσείς βρέφη είσαστε ;D ;D Ξαναεπίσης, συνέκρινες τις άμαξες και τις καρότσες με τα Fender ή μου φάνηκε; Προβλέπω νέο γύρο... ;D Εγώ δεν μίλησα για Φενδερ... Συ είπας! Εγώ δεν είπας τίποτις :P (σου φάνηκε) LA ROJΑ ARMADA
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Προβλέπω νέο γύρο... ;D Ο γύρος τελείωσε. Και τα καλαμάκια. Και το κρασί. :o Δεν το κλείνουμε; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Παιδάκια μην μαλώνετε...και η Ford και η Fender...έχουν την ίδια λογική!!! http://www.giatrakos.gr/product_info.php?products_id=5469 ;) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2012 Κάποιος υπονοεί ότι έφερα στα όρια του τον Terry? Τςτςτςτςτςτς... Κανένα σεβασμό στη νέα γενιά... Κύριοι ενίσταμαι! Κάποτε ο κόσμος είχε μάθει τις άμαξες και τις καρότσες!!! Όταν ο ford έφερε το πρώτο αυτοκίνητο δεν είδα κανέναν σας να παραπονιέται... :-X Κι όταν μετά από 100 χρόνια υπήρχαν διαθέσιμα άλλα μοντέλα αυτοκινήτων δεν είδα κανέναν σας να παραμένει υποστηρικτής του πρώτου αυτοκινήτου... Ούτε καν στη... μάρκα!!! :P Όταν ζεις σε μια χώρα που οσονούπω δεν θα έχει καύσιμα ,μάλλον θα πρέπει να συνηθίσεις στη ιδέα της κλασσικής καρότσας με τους ημίονους ,μη σου πω ότι μάλλον θα πρέπει να βολευτείς με τους όνους που απειλούνται με εξαφάνιση στη χώρα μας . Λευτεριά στα ΕΚΟ ...........μπασσοκίθαρα ε? ;D έτσι κι αλλιώς κάνουν καλό σερφ ,τόσο καλό ,όσο και η ιστιοσανίδα σου ,χωρίς να καίνε και ρεύμα . ΥΓ ξεχάσαμε να μοιράσουμε τις αλογοουρές το Ντέιβιντ ,κοιτάχτε μη με ρίξετε ,Φένδερ έχω κι εγώ ;D No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση