zinobios Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το Jamstix (drum mashine) για να μου πεί ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω στο cubase ώστε να μπορέσω να ηχογραφήσω σε ένα midi ή audio κανάλι με αυτό ; Το manual το έχω διαβάσει αλλά δεν κατάφερα να έχω midi ή audio input με αυτό το VST όργανο.
zinobios Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Αυτό που θέλω είναι να μπορέσω να ηχογραφήσω με το "Free Jam" σε midi ή audio κανάλι.
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το Jamstix (drum mashine)για να μου πεί ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω στο cubase ώστε να μπορέσω να ηχογραφήσω σε ένα midi ή audio κανάλι με αυτό ; Το manual το έχω διαβάσει αλλά δεν κατάφερα να έχω midi ή audio input με αυτό το VST όργανο. Devices -> vst instruments. Στο παραθυράκι που θα ανοίξει' date=' διάλεξε το vsti που θέλεις. Μετά πήγαινε σε ένα κενό Midi channel και δώσε [b']midi OUTPUT[/b] στο vsti Μετά παίξε το κλαβιέ σου. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
zinobios Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Devices -> vst instruments. Στο παραθυράκι που θα ανοίξει' date=' διάλεξε το vsti που θέλεις. Μετά πήγαινε σε ένα κενό Midi channel και δώσε [b']midi OUTPUT[/b] στο vsti Μετά παίξε το κλαβιέ σου. Διαβασε το δευτερο ποστ που έγγραψα . Με ενδιαφέρει το "Free Jam"
Silot Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Το Freejam είναι vst ή οχι ? Leo got it right the first time
zinobios Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Το Freejam είναι vst ή οχι ? είναι μέρος των λειτουργιών του drum mashine που λέω
Silot Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Ok, οπότε έχεις ένα drum machine το οποίο θές να γράψεις στο Cubase ... Καταρχάς, θα πρεπει να του έχεις δώσει inputs στην κάρτα ήχου για να μπορέσεις να το ηχογραφήσεις σαν audio track , και δεύτερον αν το ελέγχεις απο midi κλαβιέ θα πρέπει να το συνδέσεις σε ένα midi interface, το οποίο θα πρέπει να "βλέπει" το Cubase χωρίς προβλήματα.... Τα έχεις κάνει αυτά ? Leo got it right the first time
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Την μια λές Jamstix Την άλλη FreeJam … ¶λλο το ένα, άλλο το άλλο. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
Silot Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Αν είναι έτσι τότε μιλάμε για VST's οπότε απλά κάνε ότι σου έγραψε ο Ixnilatis. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα :? :? Leo got it right the first time
zinobios Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Την μια λές Jamstix Την άλλη FreeJam …. Στην εικόνα αυτή αναφέρομαι, δηλαδή στην λειτουργια "free jam". Πώς θα μπορέσω να έχω midi in σε αυτή ώστε να μπορέσω να το ηχογραφήσω σε ένα midi ή audio κανάλι στο cubase; Το μόνο που έχω είναι audio out δηλαδή μόνο που το ακούω. Ούτε midi in έχω, ούτε audio in έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση