Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δεν έχω να προσθέσω κάτι στο τόπικ, παρα μόνο ότι

1) Don t shoot the messenger

2) Τόσο γέλιο είχα να ρίξω χρόνια, πραγματικά άλλο επίπεδο η συζήτηση. Και το λέω καλοπροαίρεται ε Akeraio :)

Πάντως ένα μικρό hint, όπως για κάθε τάξη, υπήρχαν καθηγητές που τους είχαμε και καθηγητές που μας είχαν. Κανα δυό πρέπει να τους στείλαμε σε ψυχίατρο. Αλλά υπήρχε ένας καθηγητης που εφάρμοζε την εξής τακτική: έλεγε, θα κάνουμε 30 λεπτά μάθημα και αν είστε ήσυχοι τα τελευταία 10 θα σας αφήσω να κάνετε ότι θέλετε αρκεί να μην φωνάζετε πολύ και να μην σηκώνεστε από τις καρέκλες σας. Οπότε μετά από μισή ώρα μαθήματος που μασταν όλοι παναγίτσες, έλεγε "και τώρα αγαπητά μου παιδιά, ξεσαλώστε", άνοιγε ένα βιβλίο και καθόταν και διάβαζε στην έδρα ενώ εμείς εξασκούμασταν στα τρίποντα, στα ανέκδοτα, στη στρατηγική που θα παίζαμε μπάλα στο ποδόσφαιρο με την άλλη τάξη κτλ. Ξέρω δεν ακούγεται σαν κάτι τόσο φανταστικό, αλλά θέλω να πω ότι στην περίπτωση μας η εξασφάλιση του καθηγητή στο να τον ακούμε προήλθε μέσα από μία συμφωνία στην οποία νιώθαμε, αφού συμφωνήσαμε ώς ίσος εταίρος - τόσο απλά. Κατα τάλλα είναι επίσης υγιές νά καταλάβει ότι τα παιδιά όχι μόνο θέλουν να ξεσαλώνουν αλλά και να αντιδρούν, οπότε κατά την ταπεινή μου γνώμη αν όντως πάει με (έστω και διακριτικό) ηχοσύστημα στην τάξη η φίλη σου δεν θα υπάρχει δυνατότητα να επιβληθεί σε καμία τάξη απο κεί και πέρα.

Μη σκάσουν μόνο τα μικρά μέσα με μπλουζάκια sepultura, drums και ενισχυτές και μείνει κανα live αξέχαστο... :)

Τα γράφω όλα καλοπροαίρεται, καλή τύχη :)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση