Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 ..... σε βλέπω λίγο...μπλε σήμερα ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω μπλε? Μπαααα, η ιδεα σου ειναι... Specs talks, Mgs walks
pericles Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Θα μας καλέσει και εμάς ο Νέστορας στο live του ;D ;D Ναι εκει εχω διαρκειας οπoτε μεσα εισαι μαζι και Waterfall-k.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πεφτουμε μακρια βρε Περικλη. Εγω οχι τοσο βεβαια αλλα ο δικαστης απο πανω.... :P Specs talks, Mgs walks
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Ναι ξέρω είναι παράνομο αλλά απολαύστε το μέχρι να "κατέβει" https://www.youtube.com/watch?v=eHaqS3Ccc78 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Το είχα δει σε αναμετάδοση στο Μέγαρο Μουσικής. Εξαιρετική συναυλία. More is more. Yngwie Malmsteen
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 ....Εμένα ούτε σε γάμους δεν με καλούν πλέον... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αφού το θέμα που αρέσκεσαι είναι τα διαζύγια! InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση