Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Πόσοι από εσάς τους παντρεμένους, με παιδιά και μη επαγγελματίες, έχετε δεί την παντόφλα ανάποδα λόγω "υπερωριακής" ανασχόλησης σας με το PC ή/και με τις μουσικές σας ασχολίες?

Ζείτε στο "δικό σας" κόσμο?

(Α ρε noiz τι μας κάνεις!!!!!!!)

P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει

Δημοσιευμένο
¶λλοι μπλέκουν με ναρκωτικά' date=' άλλοι με κακές παρέες, άλλοι παντρεύονται. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Just say no.[/quote']

8O 8O 8O 8O 8O 8O

P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει

Δημοσιευμένο

Εδω δεν είμαι παντρεμένος και τόσα χρόνια τα ίδια κραξίματα ακούω απο όλες.

Αλλα..........................

Αυτες έρχονται και παρέρχονται/

O amstrad, η amiga, τα αρμονια , το τριτονακι, το pc, τα playstation,

έμειναν για πάντα. Αυτή που θα παντρευτώ θα καλοπεράσει αν και αφου περασα τα 30 και ξέφυγα, έχω ελπίδες για πολλά χρόνια ακόμα λεφτεριάς :lol:

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημοσιευμένο

Εγω ειμαι μαλλον τυχερος ουτε οταν ημουν ελευθερος και "ζωηρος" :oops: ειχα ποτε προβλημα μια και ολες τους λατρευαν τη μουσικη,ουτε τωρα που ειμαι παντρεμενος μια και η μεγαλυτερη φαν μου & υποστηρικτρια ειναι η γυναικα μου ( η οποια βεβαια ειναι και αυτη "καλλιτεχνης" μια και ειναι ζωγραφος/γραφιστρια ) μαλιστα μου βαζει χοντρο χερι οταν ΔΕΝ ασχολουμαι με τη μουσικη αλλα ρουχλιαζω μπροστα στην TV.

Η συμβουλη μου: πριν παντρευτειτε τσεκαρετε λιγο τις μελλουσες συμβιες σας με κανα χρονακι συγκατοικησης χαρη σε αυτες & στον εαυτο σας θα κανετε... :wink:

αν και αφου περασα τα 30 και ξέφυγα, έχω ελπίδες για πολλά χρόνια ακόμα λεφτεριάς

καλα αυτα ελεγα κι εγω & παντρευτηκα στα 38.. :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...