Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σας παραθέτω την προσπάθεια μου να παίξω το solo του Mama I'm coming home του Ozzy Osbourne.Επιζητώ την αυστηρότητά σας,οπότε μη με λυπηθείτε! :D mama_im_coming_home.mp3 More is more. Yngwie Malmsteen
MetalMan Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Fffff η μεγαλύτερη @@@ που έχω ακούσει ποοο >:( >:( >:(το κατέστρεψες το κομμάτι θα κλαίει ο Ozzy. ----- Πλάκα κάνω ωραίος ;) πρόσεξε λίγο τα bends και θα είσαι άρχοντας. (off topic: ζηλεύω την schester σου) Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Fffff η μεγαλύτερη @@@ που έχω ακούσει ποοο >:( >:( >:(το κατέστρεψες το κομμάτι θα κλαίει ο Ozzy. ----- Πλάκα κάνω ωραίος ;) πρόσεξε λίγο τα bends και θα είσαι άρχοντας. (off topic: ζηλεύω την schester σου) Σ'ευχαριστώ,γενικά έχω ένα θέμα ακόμα με τα bends μου,φαντάζομαι με τον καιρό και κυρίως με την εξάσκηση θα φτιάξουν. (off topic:Την αγαπώ αυτή την κιθάρα!! :D ) More is more. Yngwie Malmsteen
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Από το (ξε)Κουρδιστάν είσαι; InfluenSir!
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Καλή η προσπάθεια φίλε. Πρέπει να προσέξεις το κούρδισμά σου, καθώς ήσουν λίγο ξεκούρδιστος. Επίσης προσπάθησε τα bend, να φτάνουν τη νότα που πρέπει. :)
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Από το (ξε)Κουρδιστάν είσαι; Έχει περάσει καιρός από τότε που το είχα ηχογραφήσει,αλλά δε θυμάμαι να με ''ακούω'' ξεκούρδιστο.Προφανώς δε με άκουγα καλά! ;-) More is more. Yngwie Malmsteen
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Καλή η προσπάθεια φίλε. Πρέπει να προσέξεις το κούρδισμά σου, καθώς ήσουν λίγο ξεκούρδιστος. Επίσης προσπάθησε τα bend, να φτάνουν τη νότα που πρέπει. :) Αν θυμάμαι καλά,η tabλατούρα που είχα ήταν σε half step down κούρδισμα και για να μην αλλάξω το δικό μου standard κούρδισμα έπαιξα όλο το solo από A και όχι από A#. Σ'ευχαριστώ για το χρόνο που ξόδεψες για να ακούσεις και να κρίνεις την προσπάθειά μου! More is more. Yngwie Malmsteen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση