panafana Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 ενά κόβερ που έκανα με τον φεντερ μαστανγκ ΙΙ που διαθέτω και μια harley benton sg! Τί έχετε να πείτε? dead.mp3
alderbody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 ...ποιος τραγουδαει? (τοσο καλα) η rhythm κιθαρα ειναι λιγο ...θολη. (...Εληνιστι, doesn't really cut through the mix) ;D Ισως επειδη συνηθισαμε να το ακουμε με ακουστικες που τσιμπανε πιο πολυ. ωραιο, παντως. wood matters
panafana Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Απο το μπακινγκ είναι η φωνή :P Αυτό με την ρυθμική κ εμένα δεν μου άρεσε πολύ και ακόμα και με λίγο επεξεργασία δεν πέτυχα αυτό που ήθελα (καθώς δεν διαθέτω και 12χορδη ακουστική όπως το κανονικό) ευχαριστώ παντως ;) ;)
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραίο το cover, απλά κι εμένα με ξένισε ο ήχος της ηλεκτρικής στα ρυθμικά. Άμα πέσει καμιά ηλεκτρακουστική στα χέρια σου, το ξαναγράφεις. ;)
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μου άρεσε πολύ, τσέκαρε λίγο τις εντάσεις (αφού δεν χρησιμοποιείς ακουστική). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
panafana Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ όλους σας.! Ωραίο το cover, απλά κι εμένα με ξένισε ο ήχος της ηλεκτρικής στα ρυθμικά. Άμα πέσει καμιά ηλεκτρακουστική στα χέρια σου, το ξαναγράφεις. ;) μακάρι να πέσει!!! ;D Μου άρεσε πολύ, τσέκαρε λίγο τις εντάσεις (αφού δεν χρησιμοποιείς ακουστική). της ρυθμικής?
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 της ρυθμικής? Ναι, ειδικά στην αρχή. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Πρόσεξε λίγο στη ταχύτητα. Δεν είσαι πάντα 100% στο χρόνο. Αν στο σόλο είσαι εσύ, είσαι σούπερ. ;) ...ποιος τραγουδαει? (τοσο καλα) Ο Μποντζιόβης! InfluenSir!
panafana Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αυτό με την ταχύτητα στο αρπισμα είναι λιγο καπως :'( :'( Για το σόλο ναι εγώ είμαι και ευχαριστώ! Είχα ένα κανάλι στον ενισχυτή για χαρντ ροκ και ταίριαξε κουτί στον ήχο του σόλο! ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση