Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Πάντως παιδιά για την ιστορία σας υπενθυμίζω ότι στο συγκεκριμένο συγκριτικό σε κανέναν απο τους 2 ενυσχητης δεν έχει γίνει επεξεργασία . Είναι ότι ακριβώς έγραψε το μικρόφωνο . Ας πούμε πιστεύω ότι με τον fireball θα μπορούσα να κάνω πολυ καλη δουλειά . Νομίζω ότι challenge accepted . Τα ίδια ισχύουν και για τον evh βέβαια . Μου άρεσε πάντως . Μόνος μου τα λέω μόνος μου μανουριαζω .

Δημοσιευμένο

Μιας και δεν σ'αρεσει ο ENGL δεν μου τον στελνεις για ενα test drive κατω ?  :D

Πληρώνεις μτφ πήγαινε έλα ; Με ΕΛΤΑ ένα 150αρι θα Σου παει . Τίποτα δλδ .  ;D

Κυρίε απαραδεκτε οφείλεις να έρθεις Αθήνα και να κάτσουμε 5 μέρες συνεχόμενες και να ηχογραφουμε . Άντε που έχεις να έρθεις 6μηνες . Εκτός αν ξανά ήρθες και δεν πήρες τηλ . Αν έπαιξε κάτι τετοιο καλύτερα να μην το ξέρω .

Δημοσιευμένο

Πληρώνεις μτφ πήγαινε έλα ; Με ΕΛΤΑ ένα 150αρι θα Σου παει . Τίποτα δλδ .  ;D

Κυρίε απαραδεκτε οφείλεις να έρθεις Αθήνα και να κάτσουμε 5 μέρες συνεχόμενες και να ηχογραφουμε . Άντε που έχεις να έρθεις 6μηνες . Εκτός αν ξανά ήρθες και δεν πήρες τηλ . Αν έπαιξε κάτι τετοιο καλύτερα να μην το ξέρω .

Αν έρθει να φέρει και την πρώην μου (την κιθάρα εννοώ) και θα έρθω κι εγώ :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Άρη δες αυτό μιας και έχεις αδυναμία στους μέταλ ήχους.

Κατά την γνώμη μου έχει πολύ διαυγές ήχο αλλά λίγο μπασάκι παραπάνω το ήθελε,γιατί απ'οσο φαίνεται το έχει σχεδόν τέρμα(αν δεν το έχει αλλάξει την ώρα που παίζει).

Flying High Again

Δημοσιευμένο

Άρη δες αυτό μιας και έχεις αδυναμία στους μέταλ ήχους.

Κατά την γνώμη μου έχει πολύ διαυγές ήχο αλλά λίγο μπασάκι παραπάνω το ήθελε,γιατί απ'οσο φαίνεται το έχει σχεδόν τέρμα(αν δεν το έχει αλλάξει την ώρα που παίζει).

ειναι πολυ ωραιος ενισχυτης αλλα δεν ψαχνω ενισχυτη...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...