pericles Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Aπο την περιφημη εμφανιση τους στο Montreaux το 2006 ....απολαυστε τους ;D
kleon Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Dave Garibaldi ο βράχος του funk!
odis13 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλη μια εκτελεσαρα, δεν εχω βρει το vid δυστυχως - αν ξερει κανενας απο πιο live ειναι βοηθηστε.
pericles Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλη μια εκτελεσαρα, δεν εχω βρει το vid δυστυχως - αν ξερει κανενας απο πιο live ειναι βοηθηστε. TO KOMMATI AYTO το παιζουν σχεδον σ'ολα τα live.Σ'αυτο που εχω ανεβασει (leverkusen 2005) ειναι μεσα.
Sonic X Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλη μια εκτελεσαρα, δεν εχω βρει το vid δυστυχως - αν ξερει κανενας απο πιο live ειναι βοηθηστε. Δεν γνωρίζω από ποιο live αλλά η studio εκτέλεση βρίσκεται στο εκπληκτικό "Souled Out" του 1995, μαζί με μερικά αριστουργήματα ακόμη όπως το παρακάτω: 8) Tower of Power - Taxed To The Max Υ.Γ: Και είναι και ψιλο-επίκαιρο... ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση