Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Βγάλαν τους Nickelback ;D Τώρα μου θύμισες κάτι από το South Park ;D ;D ;D Εκεί τους κατηγορούσαν ότι έβγαλαν τον... Bryan Adams ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
pericles Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 ΥΓ: Περικλή το κάνεις επίτηδες Grin Grin Grin Wink NAI!! ;D NAI!! ;D NAI!! ;D @Fatalv :ηλικιακα ναι ειναι . @terry :υπαρχει και φαρμακο (αντι-RUSH ) για αρρωστους σαν και εσενα και τον fatalv . Παω στο φαρμακειο της γειτονιας μου να σας το αγορασω 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 @terry :υπαρχει και φαρμακο (αντι-RUSH ) για αρρωστους σαν και εσενα και τον fatalv . Παω στο φαρμακειο της γειτονιας μου να σας το αγορασω 8) 8) 8) 8) 8) 8) Άσε φίλος, αυτή είναι ανίατη περίπτωση ;D Το μόνο «φαρμακείο» βρίσκεται δίπλα από το Amsterdam Arena, το Ziggodome- και το «φάρμακο» θα διατίθεται στις 3 Ιουνίου ;D all this has happened before and will happen again
fatalv Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 @Fatalv :ηλικιακα ναι ειναι . @terry :υπαρχει και φαρμακο (αντι-RUSH ) για αρρωστους σαν και εσενα και τον fatalv . Παω στο φαρμακειο της γειτονιας μου να σας το αγορασω 8) 8) 8) 8) 8) 8) 1. Ηλικιακά! Σωστός.. ;) 2. Δεν ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!! Δοκίμασα τα πάντα.. Δεν ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!! Δοκίμασα τα πάντα.. Δεν ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!! Δοκίμασα τα πάντα.. Δεν ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!! Δοκίμασα τα πάντα.. ;D :) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση