Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα ,βρε παιδιά λιγη βοήθεια σας εκλιπαρώ :oops: οταν ανοίγω το groove angent απο cubase και πατήσω οποιοδήποτε κουμπί δέστε τι μου βγάζει:

untitled1hr9.th.jpg

Αν πατήσω cancel τοτε παγώνει.. help!

Δημοσιευμένο

Θα πρέπει να:

α) εξετάσεις τα περιεχόμενα του αρχείου d:\Program Files\Steinberg\Cubase SX 3\Cubasesx3.LOG

β) μας παραθέσεις τις τελευταίες 10-15 γραμμές αυτού του αρχείου για να δούμε τι γράφουν

γ) να μας εξηγήσεις πως και έχεις το Program Files στο δίσκο D και όχι στο δίσκο C (όπου συνήθως είναι)

δ) απενεργοποιήσεις το theme που έχεις και να δεις αν το πρόβλημα συνεχίζεται

ε) μας πεις αν έχεις XP SP1 ή XP SP2

στ) μας διευκρινήσεις αν το λογισμικό είναι νόμιμο ή αν ένα από τα δύο είναι πειρατικά

Με αυτές τις πληροφορίες και αυτές τις ενέργειες, ίσως βγει κάποια άκρη.

Mea Culpa

Δημοσιευμένο
Θα πρέπει να:

α) εξετάσεις τα περιεχόμενα του αρχείου d:\Program Files\Steinberg\Cubase SX 3\Cubasesx3.LOG

β) μας παραθέσεις τις τελευταίες 10-15 γραμμές αυτού του αρχείου για να δούμε τι γράφουν

γ) να μας εξηγήσεις πως και έχεις το Program Files στο δίσκο D και όχι στο δίσκο C (όπου συνήθως είναι)

δ) απενεργοποιήσεις το theme που έχεις και να δεις αν το πρόβλημα συνεχίζεται

ε) μας πεις αν έχεις XP SP1 ή XP SP2

στ) μας διευκρινήσεις αν το λογισμικό είναι νόμιμο ή αν ένα από τα δύο είναι πειρατικά

Με αυτές τις πληροφορίες και αυτές τις ενέργειες' date=' ίσως βγει κάποια άκρη.[/quote']

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου,λοιπον καταρχήν εχω 2 partition και οπως καταλαβες δουλέβω στο 2ο (δλδ στον D: και οχι στον C:)

Εχω XP SP2 ,εχω δοκιμάσει και με το default theme αλλα πάλι τιποτα.

Ερμμ.. ναι ειναι πειρατικό :roll: :oops: και τα 2 ..Ελπίζω να μην σβηστεί το ποστ :roll:

Το ανέβασα οπως ειναι γιατι εδω δεν φαινόταν καλα

http://rapidshare.de/files/30131499/Cubasesx3.LOG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...