FreakUnique Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά, είναι χάλια το πετάλι ή είμαι υπερβολικός?
IraklisZS Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 εισαι υποκειμενικος ;) a classic player now...
FreakUnique Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Λες? Πάντως, πέρα από το τι αρέσει προσωπικά σε μένα ή όχι, νομίζω ότι μάλλον αυτό είναι ένα πετάλι που δεν αξίζει τα λεφτά του.. ίσως κανείς να πρέπει να προτιμήσει το cry baby GCB95...
IraklisZS Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα ας πουμε μου αρεσε πολυ. Ειναι διαφορετικα αυτα τα 2 μεταξυ τους, επομένως μιλάμε για καθαρα υποκειμενικό ζήτημα. Για μένα ο μόνος τρόπος να δικαιολογήσεις το αν καποιο πετάλι αξιζει ή οχι τα λεφτά του, είναι να μου βρεις ένα άλλο με ικανοποιητικά παραπλήσιο ήχο που να είναι φτηνότερο. Το κραι μπειμπυ δεν έχει παραπλησιο ήχο a classic player now...
kbasilis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα ας πουμε μου αρεσε πολυ. Ειναι διαφορετικα αυτα τα 2 μεταξυ τους, επομένως μιλάμε για καθαρα υποκειμενικό ζήτημα. Για μένα ο μόνος τρόπος να δικαιολογήσεις το αν καποιο πετάλι αξιζει ή οχι τα λεφτά του, είναι να μου βρεις ένα άλλο με ικανοποιητικά παραπλήσιο ήχο που να είναι φτηνότερο. Το κραι μπειμπυ δεν έχει παραπλησιο ήχο +1 Flying High Again
FreakUnique Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2012 Στο rock blues είναι δύο κλασσικές περιπτώσεις πάντως, δε νομίζεις? Το vox σε μένα φαίνεται πιό καθαρό, λιγοτερο fancy, ενώ το άλλο ανταποκρίνεται και σε πιο σύγχρονα πράγματα. Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον.. Επίσης δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλα αυτό, αλλά το δικό μου με εκνευρίζει γιατί έχει πολύ σκληρό on/off switch.. Μπορεί βέβαια να'ναι τυχαίο..Α και το γρανάζι του επίσης είναι λίγο ζόρικο (μπορώ λες να του βάλω κάτι για να γλιστράει πιο εύκολα? )....
DimitrisBo Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλα αυτό, αλλά το δικό μου με εκνευρίζει γιατί έχει πολύ σκληρό on/off switch.. Μπορεί βέβαια να'ναι τυχαίο..Α και το γρανάζι του επίσης είναι λίγο ζόρικο (μπορώ λες να του βάλω κάτι για να γλιστράει πιο εύκολα? ).... ........δεν ειναι τυχαιο και εμενα ετσι ειναι σκληρο - στην αρχη επρεπε να σηκωθω ολος πανω του - απλα μετα απο 2-3 χρονια ηρθε καπως. Ή το συνηθισα ή μαλακωσε λιγο........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση