microvios Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Χθές ανέσυρα από το βάθος πλυσταριού ένα ELKA TRX-20, λαμπάτο ενισχυτή ιταλικής κατασκευής, έτους περι το 1972 που έχει να χρησιμοποιηθεί από το ....1978! Ο ενισχυτής είναι αντίγραφο Fender Blackface και έχει 2x EL84 * Schaller Mishverstärker V35W 4 inputs , 2 x EL34 * Schaller KV50ST, reverb & tremolo και δύο 12" μεγάφωνα. Τον έφερα ήδη στην Αθήνα και ζητώ συμβουλές και προτάσεις σχετικά με το ποιός μάστορας αξιζει να τον δεί πρίν πατήσω το ON και έχω καμιά έκπληξη με σκασμένους πυκνωτές κλπ. It ain't over till it's over.
hot_sauce Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Παναγιωτης Κουρμπης. Θεμιστοκλεους 54, Εξαρχεια
chris gti Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Ο ενισχυτής έχει el34 ΚΑΙ el84??? Λυχνίες προενίσχυσης δεν έχει???
vastrange Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 .... ποιός μάστορας αξιζει να τον δεί πρίν πατήσω το ON και έχω καμιά έκπληξη με σκασμένους πυκνωτές κλπ. Retrolab http://www.myspace.com/retrolabinspace/blog O Γιώργος είναι άψογος! και είναι Ζωγράφου. Ars longa, vita brevis.
microvios Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ο ενισχυτής έχει el34 ΚΑΙ el84??? Λυχνίες προενίσχυσης δεν έχει??? Δεν έχω κοιτάξει ο ίδιος τί λυχνίες έχει. Ειναι η ελάχιστη πληροφορία που βρήκα στο Internet. Επειδή είμαι εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο, μόλις γυρίσω πίσω θα "βάλω χέρι" και θα αποκτήσω πιό καθαρή εικόνα. Επίσης, δεν πιστεύω πως είναι ακριβές αντίγραφο blackface, απλά εξωτερικά-οπτικά φέρνει σχεδιαστικά προς fender. Έχει Vibrato και Reverb ενσωματωμένα και δεν είμαι σίγουρος πως είναι ενισχυτής κιθάρας. Από ότι θυμάμαι στην "εφηβική" μου περίοδο, ο ήχος του ήταν πολύ "καμπάνα", δεν θυμάμαι να έχω ακούσει παραμόρφωση ποτέ από αυτόν. Θυμάμαι πάντως πως του βάζαμε μιά δωδεκάχορδη (ΕΚΟ Electra XII), μιά σκαφάτη (Yamaha) και μιά SolidBody EKO Cobra IV, όλες μαζί!!!!. Αχ, τα παιδικά μας χρόνια! It ain't over till it's over.
microvios Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Παρεπιπτόντως, καλό μήνα νά χουμε όλοι, δημιουργικό και με πολλές νότες! :) It ain't over till it's over.
GabrielM Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Retrolab http://www.myspace.com/retrolabinspace/blog O Γιώργος είναι άψογος! και είναι Ζωγράφου. Επαυξάνω.Αν και προσωπικα δεν μου έχει δει μηχάνημα η επικοινωνία μας μέσω email πραγματικά με εντυπωσίασε για τις γνώσεις τους,την άμεση απάντηση και φυσικά την ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια που μου παρείχε με την καθοδήγηση για το ρετουσάρισμα ενός 1970 fender silverface twin reverb. Γιώργο μπράβο.Πραγματικός επαγγελματιάς.
pericles Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 TO ΕΛΚΑ HTAN AΠO TA KAΛA MHΧANHMATA της παλαι ποτα εφηβικης μας εποχης.Μονο πυ τον εχεις φτανει.Αν θελεις λοιπον να τον δουλεψεις σε καποιον τεχνικο να τον πας .Εγω εχω τον Βασιλη Ζαχαριαδη στην Νικαια τηλ4970530 .Μου εφτιαξε προσφατα εναν acusta 85 και το Μηχανημα κελαιδαει.(ΙΤΑΛΙΚΟς ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΥΚΝΩΤΕΣ...ολοι τετοιας ηλικιας τα ιδια θελουνε σε αρχικο σταδιο.Καλη επιτυχια και καλο μηνα σε ολους .
SATANISTER666 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω εχω τον Βασιλη Ζαχαριαδη στην Νικαια τηλ4970530 . Συμφωνώ. Είναι τίμιος και ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)
dgilmour Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Βασίλης είναι όντως πολύ καλός επαγγελματίας, γνώστης της λάμπας και καλό παιδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση