pericles Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Ψαχνοντας στο tube ανακαλυψα και τουτο .....oh yeah 8) 8) 8) 1
chris gti Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Τρομερό το βίντεο, θενξ Περικλή που το ανέσυρες. Αυτό που κρατάω εγώ προσωπικά απο το εν λόγω βίντεο (χώρια τα εκπληκτικά performances) είναι το πόσο ΛΙΓΟ GAIN χρησιμοποιεί ο Eddie για να παίξει έτσι και να βγάλει αυτή την ηχάρα....
pericles Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Αυτα τα ξερετε εσεις οι κιθαριστες -εγω ενας απλος ντραμμερ ειμαι .Ευχαριστω για την συμμετοχη. Απο οτι εχουμε ολοι μας καταλαβει το tube ειναι σαν μια αποθηκη ..ΑΜΑ ΨΑΞΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΥΡΣΗ. ;D
chris gti Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Έτσι είναι φίλε....Όρεξη (και χρόνο) να έχεις μόνο.... :)
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Για τον γεροντα διπλα στον Van Hallen ουτε λεξη ρε αχαριστοι κιθαριστες? :P Specs talks, Mgs walks
marathon Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Για τον γεροντα διπλα στον Van Hallen ουτε λεξη ρε αχαριστοι κιθαριστες? :P Θεός σχωρέστον! 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Ο Καράφλας πάντως stingray και ξερό ψωμί... διαχρονικά 8) all this has happened before and will happen again
pericles Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Περιμενω απο τους Κιθαριστες του FORUM αρχης γενομενης απο yameth να κανουνε καποια στιγμη ενα ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον εκλιποντα LES PAUL .Δεν νομιζετε οτι χρειαζεται; ::) 1
marathon Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Δεν νομιζετε οτι χρειαζεται; ::) Όχι, γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα παίζουν με Fender...και μας κοροϊδεύουν εμάς με τις Gibson... 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση