Melodic drummer Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Το απόλυτο εργαλείο, που ταυτόχρονα θα ξεκαθαρισει και πολλες συγχύσεις σχετικά με τα τυμπανα ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
hampis Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Χαιρομαι που καποιος ανοιξε θεμα με το tune-bot.Το εχω και εγω καθως το αντικατεστησα με το drum dial.Εκ πρωτης οψεως πολυ καλυτερο , εξακολουθω να εχω καποιοες αποριες και αμφιβολιες για την αποτελεσματικοτητα του τις οποιες θα αναπτυξω αργοτερα αφου δω τι θα πουν και οι αλλοι.Δεν εχω αφιερωσει και πολυ χρονο για να πω την αληθεια....Αναμενω ;)
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Ωραίο εργαλείο φαίνεται θα βοηθήσει πολυ αυτούς που τη ψάχνουν στο κούρδισμα και θα ταυτοποιήσει αυτο που ακούς με αυτο που βλέπεις σε Hz ή picth. Καλή αρχή μιά και ειναι το πρώτο :D Απο ευαισθησία πως πάει πιάνει και ελαφρά χτυπήματα? Εξη χορδές και ειναι πολλές
pericles Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Ποτε μου δεν εμπιστευτηκα tension devices ( ΤΑΜΑ η αλλης εταιρειας ) για ντυμπανα .Παντα κουρδιζα με το αυτι η αντε στην καλυτερη με πιανο η μπασο .Τωρα τελευταια δοκιμασα και κανονικο κουρδιστηρι αλλα δεν ειχα επιτυχια.Αυτο τωρα το νεο προιον θα πρεπει να δοκιμασθει και μαλιστα απο εμπειρους (ντραμερ - drum techs ) ωστε να μην σχηματισθου λανθασμενες εντυπωσεις !!Θα ηθελα τα παιδια που το εχουν(αν το εχουν ) να κανουν τις δοκιμες τους και μετα να μας ενημερωσουν για την λειτουργεια-αποτελεσματικοτητα -ευκολια του συστηματος.
tassosx Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/user/ioannisvarelidis?feature=g-user-s Υπαρχει και αυτο το νεο ελληνικο καναλι στο youtube που ασχολείται με συμβουλές για το drum set και τους drummer,κουρδισματα κτλ.Ριξτε μια ματια αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση