vandergraaf Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 Τι να πώ βρε παιδιά έχω μπερδευτεί... :?: Μπορεί ακόμα και ο SLO να μου κάνει. Μου φαίνεται ότι δεν τον γλυτώνω το μήνα ακροάσεων... Θα μου ρίχνουν οι καταστηματάρχες λαχανικά αν περνάω απο έξω μετα απο κανένα μήνα μετά το πρήξημο που θα φάνε. :D Για τον 6505+ ποιά είναι η γνώμη σας? Ποιά είναι οι χροιά της βρωμιάς του?? Το μόνο που έχω ακούσει είναι το live με την φιλαρμονική των Purple που ο Θεός-Γελαδάρης παίζει με 5150. (μου αρέσει πολυ ο ήχος του solo του στο Sometimes I feel like screaming). Τώρα που τον άκουσα στο Θέατρο Βράχων με τους ENGL στα solo εντάξει ο ήχος αλλά στα rythm πολύ αργό γρέζι στην παραμόρφωση (σαν μουσικό γρήγορο κομπρεσερ 8O , δεν μου άρεσε και τόσο. Βέβαια μπορεί να ήταν και οι ρυθμίσεις ο χώρος κλπ. Πείτε τίποτα βρε παιδιά με βάση τα κομμάτια. Ποιός νομίζετε ότι είναι πιο κοντά σε αυτούς τους ήχους??? Thank you so very much!
Abraxas Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 Κι'εγώ συμφωνώ για Diezel... χωρίς να είναι ελβετικός σουγιάς είναι ιδανικός γι'αυτό που θέλεις νομίζω :wink:
vandergraaf Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 Και εγώ μάλλον προς τα εκεί κλείνω (Diezel). Για τον Carvin Legacy τι λέτε?? Τον έχει ακούσει κανείς?? ¶λλος κανείς καμμιά πρόταση?
JAM Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 Carvin Legacy : Φοβερά Καθαρά ! Πολύ μου άρεσε ! btw...φοβερό username...Σωστός ! www.intravenus.gr
Silot Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Κάποιος? Δυστυχώς ρε μάστορα είσαι σε μια θέση που δεν θα ήθελα να είμαι... Οχι γιατί ετοιμάζεσαι να κάνεις μια τόσο σημαντική αγορά σχεδόν στα τυφλά (αναγκαίο αφου είσαι στην αρχή), αλλά γιατί θα πρεπει να στηριχθείς σε "εντυπώσεις" για να την κάνεις, κι εμένα αυτές οι πρώτες εντυπώσεις οι οποίες συνήθως δεν έχουν σχέση με το περιβάλλον της μπάντας, η το recording, μου έχουν κοστίσει ποοοοοοοοοολλά λεφτά :D Αναφέρομαι φυσικά στις εντυπώσεις που αφήνει η τσαρκούλα στα μαγαζιά. Το πόσο εύκολα μπορείς να μπερδευτείς δεν λέγεται, ειδικά αν πέσεις και σε κάνα ψημένο πωλητη.... anyway, το budget σου είναι δυνατό, και γι'αυτό πήγαινε σε πράγματα που είναι ευρέως αποδεκτά, για να αποφύγεις το "πάντρεμα" αν τα βαρεθείς και πρέπει να τα δώσεις. Βάλε ψηλά στη λίστα σου τα παρακάτω, και φρόντισε να τα ακούσεις όσο μπορείς διεξοδικά... Mesa dual rectifier / Stilleto VHT Pitbull Engl Screamer / Powerball Ακου αυτά, και γύρνα να μας πέις τις εντυπώσεις σου, για να γίνουμε όσο πιο συγκεκριμένοι μπορούμε :wink: Leo got it right the first time
Abraxas Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Και θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω το αυτονόητο; Με τη δική σου κιθάρα, 2-3 από τα πεταλάκια που θα χρησιμοποιείς συχνά, τα καλώδιά σου (πολύ σημαντικό) και χωρίς να επιτρέψεις ψαρωτικές ενέργειες από την πλευρά του καταστηματάρχη... όπως είπε και ο Silot είναι δυνατό το πακέτο και πρέπει να έχεις απαιτήσεις. :wink:
vandergraaf Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ πολυ όλους για την μεχρι τώρα βοήθεια. Abraxas συμφωνώ απόλυτα μαζί σου καθώς και με σένα Silot. ¶λλωστε την αγορά θα την κάνω στις αρχές του Οκτωβρίου οπότε θα το ψάξω πραγματικά όσο γίνεται. Λοιπόν, σημερινό update. Πήγα και άκουσα τους εξής: Marshall DSL-100, Mesa Dual Rectifier, Mesa Stileto, Peavey 6505+ και Peavey JSX. (Με την κιθάρα μου κλπ) Εντύπωσεις: Ο Recto είχε το γρέζι αυτό στον ήχο που δεν μου αρέσει και τόσο, ειδικά όσο ανέβαινε η ένταση (Ένας ένας βαράτε παιδιά :? ). Ο Stileto και ο DSL μου άρεσαν κάπως καλύτερα αλλά δεν με ενθουσίασαν, κάπως μακριά απο τον ήχο που ψάχνω. Αυτός που μου άρεσε πιο πολύ απο όλους ήταν ο JSX είχε σχεδόν ακριβώς την βρωμιά που ψάχνω. (Με χαλάει λίγο το JSX...) Οπότε μέχρι στιγμής οι καλύτεροι με βάση το γούστο μου είναι οι Diesel και Peavey JSX. Ελπίζω αυτό να σας βοηθήσει ακόμα πιο πολύ. Οπότε έχουν μείνει να ακούσω VHT (Ο Κούρμπης είναι κλειστός τώρα), ENGL, CARVIN, RIVERA και τον Mark IV
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Τον JSX τον είχα στα υπόψη μου... Το FAT switch κάνει δουλειά η το έχουν για μούρη;; :o You are wrong f**ked and overatted...
vandergraaf Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Μπορώ να πω ότι έχει αρκετή διαφορά με fat on. Γενικά μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. (Αν ξεβιδώσεις δε την γρύλια μπροστά και βάλεις δικό σου κοτόσυρμα θα είναι κορυφή :o )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση