black_sheep Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Προσπαθω να βάλω μια Αγγελια θελω να ανταλλαξω τον φωτογραφικο μου εξοπλισμο με καποια πραγματα που χρειαζομαι και δε μου φτανει το οριο των 300 λεξεων τι να κάνω? μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
MichalisG Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 γράψε τα βασικά. τί πουλάς; θα μπορούσα να βοηθήσω :) για μηχανές πχ αρκεί να πείς το μοντέλο, την κατάσταση που βρίσκεται και πόσα κλικ έχει. για φακό ακόμα πιο απλά τα πράγματα. υπάρχει και το γκουγκλ άλλωστε κι όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει ;)
black_sheep Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 σιγουρα τα βασικα γραφω φίλε μου 3 φακους 1 σωμα 1 τριποδας 2 φιλτρα και το τι ζηταω πχ ανταλλάζεται φωτογραφικός εξοπλισμός Ελληνικής αντιπρωποπίας sdfmgjs d.fg .sdfn.g .jd,fkg ., sjdfg sdjf hgskjdf hg.jsdkf gl.ksjdf hglksdf lskjdhlskdf galgdajkhf lkajh sdflakjf dhlakjf glakjdf hglakjdf glakjdf hglakf lkj gl Ο εξοπλισμός είναι σε τέλεια κατάσταση Ανταλλάζεται με Τα παρακάτω lkajsdlfkjhalkdsjf halkjasd lkajhsdflkjahs dflkajh sdlkjh falksjdf alksdjf hlakjsdf lkjahdsf laksjfh lakjsdf η και κάποιο άλλο fender απλά ενημερώστε με να δώ αν μου κάνει. (και αν προκύψει μια μικρή διάφορα χρημάτων από την μεριά μου για κάποια μοντέλα ποιο ακριβά) επίσης ζητείτε lkasjdfh -compo σε καλη κατάσταση lkjasdfhkjlh + την διαφορά χρημάτων από μέρους σας ή αν έχετε και κατι άλλο που με ενδιαφέρει για ανταλλαγή . Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
Kanimothrios Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Ένας τρόπος είναι αν συντάσσεις την αγγελία στο Word ή σε κάποιο άλλο ανάλογο πρόγραμμα,να κάνεις μια επικόλληση στο σημειωματάριο των windows και να παίρνεις από εκεί το τελικό κείμενο. Όχι στο wordpad,αλλά στο απλό σημειωματάριο. Ο λόγος είναι ότι αποφεύγεις να σου χρεώνονται χαρακτήρες εξαιτίας του διάστιχου,διαστημάτων,κ.λ.π. Και αυτό που έγραψα δεν αφορά μόνο αγγελίες του noiz,αλλά ακόμη και αγγελίες στα Αγγλικά..
black_sheep Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 τα σέβη μου :D μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
Kanimothrios Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 τα σέβη μου :D Ανέβηκε μια χαρά από ότι βλέπω. Χαίρομαι που βοήθησα. :)
black_sheep Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Eυχαριστω πολυ παιδια να΄στε καλα :) μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση