music man Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, με ποιόν τρόπο μπορώ να φορτώσω τα δικά μου ηχογραφημένα σαμπλς στο cubase6?Από επεξεργαστές MIDI, έχω το Groove Agent One και Halion Sonic SE
giorgosrida Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Ενας τροπος για drum samples, απλα καποιο sample κλτ, ειναι με το groove agent και ειναι πολυ απλο. Ανοιγεις το groove agent και απλα σερνεις το sample σου πανω σε ενα απο τα 16 "τετραγωνακια" που εχει.. Μετα save κτλ.. Για το Halion δεν ξερω αν γινετε να κανεις δικια σου μπανκα... Δεν το αποκλειω αλλα δεν το εχω ακουσει ποτε.. Αν εχεις πχ μια νοτα απο βιολι και θες να κανεις μια μπανκα βιολιου μονο με αυτο, δεν γινετε με αυτα τα εργαλεια νομιζω. πρεπει να πας σε καποιο sampler τυπου Kontakt μετα...
music man Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το έχω δοκιμάσει το groove agent και δεν γίνεται τίποτα, δηλαδή δεν φορτώνει τον ήχο(wav αρχείο). Mήπως υπάρχει διαφορετικός τρόπος επειδή χρησιμοποιώ mac και όχι windows?
music man Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 το βρήκα! πρεπει πρωτα να μπουνε στο pool και απο κει να γινει το drag and drop. ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση