IraklisZS Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 μια χαρά μου φαινονται εμένα a classic player now...
zeromancer Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 αντε να δουμε τι θα γινει? ελπιζω στο επομενο live να εχς ηχο... :P
kbasilis Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Η κόλλιση με το μέταλο του βύσματος είναι ένα σώμα ή φαίνεται (η κόλιση ) σαν να είναι επιπλέον κομάτι από πάνω. Από μια πανοραμική φώτο θα φανεί. Flying High Again
zeromancer Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 εβγαλα αλλη μια..αν μπορειτε κατεβαστετην για να μπορειτε να κανετε zoom για να φανει καθαρα η κολληση...ευχαριστω http://i732.photobucket.com/albums/ww321/zeromance777/IMG_5658.jpg
kbasilis Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 εβγαλα αλλη μια..αν μπορειτε κατεβαστετην για να μπορειτε να κανετε zoom για να φανει καθαρα η κολληση...ευχαριστω http://i732.photobucket.com/albums/ww321/zeromance777/IMG_5658.jpg εγώ νομίζω πως ήθελε λίγο καλάι ακόμα,στη φώτο φαίνεται σαν να ενώνεται καλώδιο με βύσμα με κόλλα στιγμής τόσο λίγο καλάι φαίνεται να έχει. Flying High Again
petersp Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Μια χαρα ειναι. Μου την δινουν οι κολλησεις καλαϊ με το κιλο. Προχωρα ετσι...
IraklisZS Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Μια χαρα ειναι. Μου την δινουν οι κολλησεις καλαϊ με το κιλο. Προχωρα ετσι... +1 ;) δε χρειαζεται να τα γεμιζεις όλα καλαι, δεν εχει και νοημα, αν σκεφτεις οτι η επιφανεια που κολλάει με το βυσμα ειναι πολυ μεγαλύτερη απο τη διατομή του ιδιου του καλωδιου a classic player now...
zeromancer Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 ευχαριστω για τις πληροφορίες και την αξιολόγηση παιδια....αντε παμε για κολλήσεις ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση