pericles Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 Jeff Porcaro - Rosanna Shuffle (Half time Shuffle) Tutorial-lesson Νομζω οτι πρεπει να ακουσουμε και λιγο τον Βασιλια του groove ετσι για αναμνηση -ψυχοθεραπεια -εκπαιδευση.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 Μέγιστος 8) Από τους λίγους που έπαιζαν suffle και το «έπαιζαν» 8) 8) 8) Θεός και μας λείπει :'( all this has happened before and will happen again
pericles Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 Steely Dan - GAUCHO feat Jeff Porcaro on Drums Εδω λοιπον παιζει στο gaucho και ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΙΚΑ .ΤERRY αφιερωμενο σε σενα .Για τσεκαρισε τον yameth στα videos που παιζει στους steely dan .
pericles Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 Bernard "Pretty" Purdie: Ghostnotes Για να μην αδικησω κανεναν ΙΔΟΥ και ο Bernard ''pretty''Purdie ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ο μεγας Porcaro ειχε δανειστει το κομματι με τις ghost notes.
pericles Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 Θα ηταν προσβολη στην μνημη του μεγαλου John Bohnam να μην τον αναφεραμε ( ο porcaro παντως τον αναφερει σαν το αλλο μισο του groove που εχτισε για να βγη το Rosanna -groove .
Nordic Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 Ρε Περικλη στην μποτα το pattern που δειχνει son clave μου θυμιζει.Ειναι οντως ετσι? ??? ??? ??? ???
pericles Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2012 Δεν καταλαβα την ερωτηση σου μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος;
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2012 Ρε Περικλη στην μποτα το pattern που δειχνει son clave μου θυμιζει.Ειναι οντως ετσι? ??? ??? ??? ??? τον Bo Diddley τον εξερεις? ;D (το λεει στο 0.35-0.38 και ο ιδιος ο Porcaro) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2012 Εδω λοιπον παιζει στο gaucho και ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΙΚΑ .ΤERRY αφιερωμενο σε σενα .Για τσεκαρισε τον yameth στα videos που παιζει στους steely dan . ;D ;D ;D Του το έχω πει και εγώ ;D Άσε δε που είναι μια από τις αγαπημένες του μπάντες. Πάρε τα... αποδεικτικά στοιχεία ;D Yameth with Steely Dan ;D Do it Again - Steely Dan live! 12 August 2006. (13/18) ΥΓ: Απλά τότε είχε λίγο πιο κοντό τα μαλλί- κατά τα άλλα ίδιος, γυαλί, στιλ, μουστάκι, strat ;) ;D 8) all this has happened before and will happen again
pericles Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2012 Mεσα επεσαμε μεγαλε ..περιμενω αυξηση :o :o :o :P :P :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση