Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλημερα Noizάδες!

Σκεφτομαι να αγορασω ηλεκτρονικο σετ (σκεφτομαι ή την TD-10 ή την ΤD-15KV της Roland)

Ειναι δυνατον να αγορασω το εκαστοτε σετ επιλεγοντας εγω τον αριθμο των τομ ή των πιατων? Για παραδειγμα ειμαι καλυμενος με 2 τομ (αντι για 3 ή 4 που βγαινουν οι συγκεκριμενες σειρες)

Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να περασω αρχεια κομματιων στον εγκεφαλο της ηλεκτρονικης για να μαθαινω κομματια παραλληλα με το παιξιμο? Και αν οχι τι συστημα ηχειων προτεινετε ?

Ευχαριστω !  :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Guru
Δημοσιευμένο

Ειναι δυνατον να αγορασω το εκαστοτε σετ επιλεγοντας εγω τον αριθμο των τομ ή των πιατων?

Μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστά τα τεμάχια (pads κλπ) που σε ενδιαφέρουν και να "χτίσεις" το σετ που θες. Θα πρέπει να προσέξεις δυνατότητες / συμβατότητες μεταξύ τους. Ο εγκέφαλος είναι το Α και το Ω.

Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να περασω αρχεια κομματιων στον εγκεφαλο της ηλεκτρονικης για να μαθαινω κομματια παραλληλα με το παιξιμο?

Τα αρχεία θα είναι audio ή midi ?

Υπάρχει και η λύση του Η/Υ με ειδικό practice software από την ίδια την Roland.

...τι συστημα ηχειων προτεινετε ?

Υπάρχουν διάφορα. Δοκίμασε και αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής, σειρά PM-xx.
Δημοσιευμένο

και εγω εχω μια yamaha dtx press iv special καθως λογο θορυβου δεν γινεται να χω ακουστικα drums . Θα ακσιζε να δοσω τη Yamaha και να παρω κατι σε Meshhead Electronic Drums px Roland td 12 kx , Roland td 20 kx , Hart Pro 5.3 Hart Pro 6.4 

Δημοσιευμένο

και εγω εχω μια yamaha dtx press iv special καθως λογο θορυβου δεν γινεται να χω ακουστικα drums . Θα ακσιζε να δοσω τη Yamaha και να παρω κατι σε Meshhead Electronic Drums px Roland td 12 kx , Roland td 20 kx , Hart Pro 5.3 Hart Pro 6.4 

Για να σου είμαι ειλικρινής εγώ δείχνω μια Α προτίμηση στην Roland σε σύγκριση με την YAMAHA!

Δημοσιευμένο

Καλημερα Noizάδες!

Σκεφτομαι να αγορασω ηλεκτρονικο σετ (σκεφτομαι ή την TD-10 ή την ΤD-15KV της Roland)

Ειναι δυνατον να αγορασω το εκαστοτε σετ επιλεγοντας εγω τον αριθμο των τομ ή των πιατων? Για παραδειγμα ειμαι καλυμενος με 2 τομ (αντι για 3 ή 4 που βγαινουν οι συγκεκριμενες σειρες)

Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να περασω αρχεια κομματιων στον εγκεφαλο της ηλεκτρονικης για να μαθαινω κομματια παραλληλα με το παιξιμο? Και αν οχι τι συστημα ηχειων προτεινετε ?

Ευχαριστω !  :)

καλησπερα  ασχολουμε πολυ καιρο με ηλ.ντραμς και ειμαι πληρως ενημερωμενος . Ακου σαν την ρολαντ καμια αλλη ειναι νο1 βεβαια δεν ειναι και φτηνα:(  αλλα ενα καλο σετακι που συνδιαζει τιμη και ποιοτητα ειναι το 15 βεβαια και το 11 ειναι καλο για πιο χαμηλα budgets . η ρολαντ ειναι μαζι με την yamaha οι εταιριες που προσφερουν τις περισσοτερες εφαρμογες στους εγκεφαλους τους  θα παθεις πλακα με το τι μπορεις να κανεις !!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...