Thkioups Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Συγνώμη για το άσχετο θέμα σε αυτή την ενότητα αλλά γιατί η ενότητα "Περί ανέμων και υδάτων" δεν εμφανίζεται ως επιλογή στη Home page του Noiz ??????????????? P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει
Abraxas Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Συγνώμη για το άσχετο θέμα σε αυτή την ενότητα αλλά γιατί η ενότητα "Περί ανέμων και υδάτων" δεν εμφανίζεται ως επιλογή στη Home page του Noiz ??????????????? Γιατί τα threads της εμφανίζονται κάτω κάτω στην κεντρική σελίδα πλέον. Με την ευκαιρία, μήπως να έκανε κάποιος mod ένα ξεκαθάρισμα και τις κατάλληλες μετακινήσεις θεμάτων;
Thkioups Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 OK ευχαριστώ δεν το είχα προσέξει :) Αλλά αφού δεν το ήξερα και μετακίνησες το θέμα εδώ πως να το δώ????? Το είδα τυχαία. P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει
Abraxas Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 OK ευχαριστώ δεν το είχα προσέξει :) Αλλά αφού δεν το ήξερα και μετακίνησες το θέμα εδώ πως να το δώ????? Το είδα τυχαία. Δεν μπορώ να μετακινήσω θέματα με τη σκέψη μου. 8) Το έχω προσπαθήσει αλλά μου φάνηκε δύσκολο. ¶ρα μάλλον κάποιος mod θα το έκανε. :wink: :P :D
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Για να είναι πιό ξεκάθαρα τα θέματα στην πρώτη σελίδα ξεχωρίσαμε το Περι Ανέμων και Υδάτων που όμως πάλι εμφανίζεται στην αρχική σελίδα σε άλλο σημείο. Ετσι έχουμε το σκύλο χορτάτο και την πίτα γεμάτη. Live and let Live.
Thkioups Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Δεν μπορώ να μετακινήσω θέματα με τη σκέψη μου. 8) Το έχω προσπαθήσει αλλά μου φάνηκε δύσκολο. Εμένα πάλι μου φάνηκε εύκολο. Όπως βλέπεις το επανέφερα στον κύριο πίνακα 8) 8) :lol: Έχεις δίκιο :) P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση