samy paraga Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 Καθότι αθεώριτος ;D θα μπορούσε κάποιος γνώστης να μου πει το ρυθμό του άσματος? όγδοα-τέταρτα-δεκαταέκτα ,ξέρω γω τι ? ;D ;D ;D Ευχαριστώ εκ των προτέρων No one wants an alien
Shelter Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 9/8 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 9/8 Παράκληση ,αν έχεις τη καλοσύνη ,μπορείς να μου ΄''δείξεις'' σε κάποιο βίντεο αυτό το ρυθμό? αν υπάρχει ,ιδιαιτέρως φυσικά σε τύμπανα ,ή κιθάρα . Κάτι σαν How to ;) Βασικά κάτι έψαξα και είδα κάτι για Ζειμπέκικο-Απτάλικο-Καλιμέρικο ,αν θες και μπορείς ,κάντο μου λίγο νιανιά για άσχετο . Ευχαριστώ No one wants an alien
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 Aφού έγραψα ότι έγραψα ,μετά πάτησα 9/8 στο γούγλι και βρήκα το αυτό ;D,προφανώς παίζει στα 120 bpm το τραγούδι που έβαλα αν δε κάνω λάθος και ψάχνω τη κιθάρα περισσότερο ................. Είμαι απαράδεκτος το ξέρω ;D..............άσε που θα έχω πρόβλημα να θέσαω 9/8 σε πρόγραμμα DAW ε? ;D ;D ;D No one wants an alien
hot_sauce Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 άσε που θα έχω πρόβλημα να θέσαω 9/8 σε πρόγραμμα DAW ε? ;D ;D ;D αυτό είναι πανεύκολο το reaper πχ έχει στη μέση ακριβώς τα ρυθμιστικά ρυθμού και τεμπο
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2012 Ειναι παλιο ζειμπεκικο Γραφεται πιο ευκολα σε 9/4 (παρα 9/8) Η 2η και 6η κίνηση μοιρασμενη σε δυο ογδοα | |_| | | | |_| | | | μετρονομος γυρω στο 67 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ ,βρήκα και κάποια πράγματα στο σουλήνα ,κάτι έβγαλα ;D No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση