Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Προτείνετε κανένα vintage overdive απλά αν είναι δυνατόν να έχει μπάσα,μεσαία,πρίμα.

Ένα είναι to marshall guv'nor αλλά πιο από τα δύο(αν υπάρχει διαφορά)?

Άλλα πετάλια?

Flying High Again

Δημοσιευμένο

με τα vintage δεν τα παω καλα αλλα νομιζω οτι to carl martin plexitone ειναι απο τα καλυτερα πεταλια για πλεξι ηχους και εχει eq πανω δικο του

2 σκαλες drive και booster δικο του.καινουριο 240 το δα καπου στις αγγελιες με 150

Μετα,για τα αυτια μου παντα,πας σε double trouble της visual sound που η καινουρια τους σειρα απλα ΣΠΕΡΝΕΙ απο οποια πλευρα και αν το δεις.

Και τελος αν θες κατι,σαφως πιο ακριβο μεν.αλλα και σιγουρο κοιτας τα tubedreamer του jam

Δημοσιευμένο

με τα vintage δεν τα παω καλα αλλα νομιζω οτι to carl martin plexitone ειναι απο τα καλυτερα πεταλια για πλεξι ηχους και εχει eq πανω δικο του

2 σκαλες drive και booster δικο του.καινουριο 240 το δα καπου στις αγγελιες με 150

Μετα,για τα αυτια μου παντα,πας σε double trouble της visual sound που η καινουρια τους σειρα απλα ΣΠΕΡΝΕΙ απο οποια πλευρα και αν το δεις.

Και τελος αν θες κατι,σαφως πιο ακριβο μεν.αλλα και σιγουρο κοιτας τα tubedreamer του jam

Καλά του jam είναι και γ :-X :-Xω τα πετάλια αλλά δεν έχει με πρίμα,μεσαία,μπάσα(απ'όσο ξέρω) αλλά δεν είναι και για την εποχή(κρίση)αν και τα αξίζουν με το παραπάνω τα λεφτά τους.

Ειδικά το fuzz του είναι για μένα το καλύτερο και με διαφορά!

Flying High Again

Δημοσιευμένο

δεν ξερω αν αξιζουν παντα τα λεφτα τους αλλα οκ..εχει πολυ μεγαλες τιμες η αληθεια ειναι.Δες αυτα που σου ειπα να δεις τι σου ταιριαζει καλυτερα.Τωρα για το eq που λες οτι δεν εχει εχω καταληξει να πιστευω,μετα απο λιγη πειρα σε σοβαρο εξοπλισμο κα πεταλακια,οτι αν δεν σε καλυπτει ο ενισχυτης σε eq τοτε θες πεταλι eq στην λουπα.Τα πεταλια εχουν ,τα περισσοτερα,ενα χρωματισμο ειτε με tone ειτε χωρις και η σ αρεσει η οχι.Αν το θες σωνει και ντε αλλα θες αλλο σταμπιλαρισμα συχνοτητων τοτε πρεπει να ειναι γενικο.Πχ το metal muff που ειανι τρομερο πεταλι ειδικα για τα λεφτα του βγαζει καποιους ηχους αν παιξεις με το eq αλλα ειναι παντα χρωματισμος metal muff.Αν δεν σου κανει το χρωμα και οι συχνοτητες τοτε μαλλον δεν σου αρεσει το πεταλι.Κατα την γνωμη μου

Δημοσιευμένο

δεν ξερω αν αξιζουν παντα τα λεφτα τους αλλα οκ..εχει πολυ μεγαλες τιμες η αληθεια ειναι.Δες αυτα που σου ειπα να δεις τι σου ταιριαζει καλυτερα.Τωρα για το eq που λες οτι δεν εχει εχω καταληξει να πιστευω,μετα απο λιγη πειρα σε σοβαρο εξοπλισμο κα πεταλακια,οτι αν δεν σε καλυπτει ο ενισχυτης σε eq τοτε θες πεταλι eq στην λουπα.Τα πεταλια εχουν ,τα περισσοτερα,ενα χρωματισμο ειτε με tone ειτε χωρις και η σ αρεσει η οχι.Αν το θες σωνει και ντε αλλα θες αλλο σταμπιλαρισμα συχνοτητων τοτε πρεπει να ειναι γενικο.Πχ το metal muff που ειανι τρομερο πεταλι ειδικα για τα λεφτα του βγαζει καποιους ηχους αν παιξεις με το eq αλλα ειναι παντα χρωματισμος metal muff.Αν δεν σου κανει το χρωμα και οι συχνοτητες τοτε μαλλον δεν σου αρεσει το πεταλι.Κατα την γνωμη μου

Σε μέταλλοπέταλο για να βγει ήχος παίζοντας πάντα με τα eq είναι triple wreck distortion pedal,αλλά πανάκριβο.

Οπότε μένουμε στο marshall gun'nor.

Θέλω 3 eq γιατί στον ενισχυτή μπορεί να με βολεύουν τα eq στα καθαρά και στο drive να μην μου κάθεται καλά.

Σ'έυχαριστώ πολύ! ;)

Flying High Again

Δημοσιευμένο

κατι τετοιο που ειναι και τζαμπα????

joyo american sound

δες και τα california και british που εχουν διαφορετικο χρωμα αν σου κανουν

βεβαια ειναι προενυσχηση και οχι καθαρο drive οποτε το βαζεις στη λουπα...

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Δημοσιευμένο

κατι τετοιο που ειναι και τζαμπα????

joyo american sound

δες και τα california και british που εχουν διαφορετικο χρωμα αν σου κανουν

βεβαια ειναι προενυσχηση και οχι καθαρο drive οποτε το βαζεις στη λουπα...

Eυχαριστώ!

Ένας φίλος μου έστειλε αυτό

http://www.olcircuits.com/olc_englishchannel.html

που ακούγεται έτσι

http://www.runoffgroove.com/englishchannel.mp3

Πολύ ωραίο παλιό και γλυκό ροκ! :D

Βέβαια η τιμή δεν είναι κατάλιλη για την κρίση που έχουμε  >:(,αλλά άξίζει το πετάλι!

Flying High Again

Δημοσιευμένο

τι καθεσαι και σκας για τιμες?

Αφου εισαι του DIY, φτιαξε ενα απο τα σχεδια των ROGroove.

Αλλα για να ψαχνεις εσυ full tonestack μου μυριζει κατι αλλο.

...τι ενισχυτη εχεις?

wood matters

Δημοσιευμένο

[

τι καθεσαι και σκας για τιμες?

Αφου εισαι του DIY, φτιαξε ενα απο τα σχεδια των ROGroove.

Αλλα για να ψαχνεις εσυ full tonestack μου μυριζει κατι αλλο.

...τι ενισχυτη εχεις?

Ήθελα το marshall guv'nor 1.

Απλά στο σχέδιο του γράφει ότι δεν έχει επαλυθευτεί και το φοβόμουν.

http://www.sabrotone.com/?p=2996

Τώρα το τσέκαρε ένας φίλος από το forum που έχει φτιάξει και αυτός το ίδιο πετάλι και είναι ΟΚ.

Εχω φτιάξει το dod 250 από το συγκεκριμένο site και είναι πιστή η αντιγραφή του και άλλοι που έχουν φτιάξει διάφορα πετάλια και πιο πολύπλοκα λένε καλή γνώμη,οπότε από εκεί θέλω να παίρνω σχέδια.

Οι τιμές με σκάγανε γιατί το gun'nor το 2 (που τελικά είναι πιο μούφα από το πρώτο) μεταχειρισμένο είχε 25-30 άντε 35(δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί πάει καιρός).

Οπότε αντί να πάω σε άλλα σχέδια(μιας και του sabrotone δεν ήταν επαλυθευμένο) και να ρισκάρω(γιατί δεν γνωρίσω πόσο αξιόπιστα είναι) είπα να δώσω 15-20 περίπου ευρό παραπάνω από τα υλικά για το diy ΑΝ υπήρχαν μεταχειρισμένα πετάλια σε αυτή την τιμή και να είμαι και ήσυχος.

Αλλά το guv'nor2 είναι ψιλοπατάτα(τουλάχιστον σε σύγκριση με το1) με 25-35 ευρό δεν υπάρχει άλλο μεταχειρισμένο με 3 EQ(απ'όσο γνωρίζω),επαλυθεύτηκε και το σχέδιο από sabrotone οπότε φτιάχνω το guv'nor 1.

Και το EC από runoffgroove είναι πολύ ωραίο.

Flying High Again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...