Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
αν μιλας για την LE τοτε ok, αλλα νομιζα πως ησουν γενικα φαν ολης της σειρας (ST & EX)

για την SE μιλαω,οι αλλες ειναι παιχνιδακια (απο λειτουργικης πλευρας,ηχητικα φανταζομαι το ιδιο θα ειναι)...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

για την SE μιλαω,οι αλλες ειναι παιχνιδακια (απο λειτουργικης πλευρας,ηχητικα φανταζομαι το ιδιο θα ειναι)...

Έχω την LE  πριν την αγοράσω(μεταχειρισμένη)είχα δει κάποιου σύγκριση SE με LE μόνο για τοπν ήχο(μπορεί να ήταν και στο ΝΟΙΖ),δεν μου φάνηκε να έχουν κάποια διαφορά τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά ή αν υπήρχε μπορεί να μην ήταν για μένα συμαντική.

Από λειτουργικής πλευράς την έχω ανοίξει δύο φορές για να ρίξω καθαριστηκό επαφών στα footswicth και στα υπόλοιπα κουμπάκια.

Το modulation κουμπάκι(χεριού)πρέπει να τα ψιλοέφτησε και δεν το πατάω συχνά να πεις ότι είναι από την πολλή χρήση.

Flying High Again

Δημοσιευμένο
Από λειτουργικής πλευράς

οταν λεω λειτουργικη πλευρα εννοω τα δυο expression pedal,την ευκολια να αλλαζεις καναλια κτλ,αυτο που λες εσυ ειναι η ποιοτητα κατασκευης....προφανως μια και καμμια απο τις....3 TL SE που εχω δεν εχει παθει το παραμικρο τοσα χρονια ισως ηταν και πιο προσεγμενες απο τα μεταγενεστερα μοντελα.

Δημοσιευμένο

αν και είμαστε εκτος θέματος θα τη πω και εγω τη λαλακια μου...η tonelab st που πηρα προσφατα έχει εκπληκτικό ήχο αλλά είναι για σπίτι, μελέτη και κυρίως ηχογράφηση. Είναι εργαλείο. Δεν είναι για λάιβ πρόβες και τα λοιπά λόγω λειτουργικότητας (2 ποδοδιακοπτες μόνο). Η boss me70 είναι ο δούλος μου στα λαιβ και στις προβες και για μένα είναι το πιο ΑΠΛΟ και ΕΞΥΠΝΟ μηχάνημα του είδους που έχει βγει ποτέ με φοβερό ήχο. Να τη πάρεις παλικάρι μου αυτή και δεν θα χάσεις. Κιθάρα συμφωνώ με τη πρώτη που σου πρότεινε ο superfunk και μπορείς να βρείς και squier tele vibe μεταχειρισμένη στις αγγελίες σε τιμή σκότωμα, και μιλάμε για εργαλείο για μπλουζ κλασικ ροκ κτλπ. Αν επιμένεις σε μονούς κοίτα και την στρατ της ίδιας σειράς, που είναι επίσης φοβερή. Οχι τίποτε άλλο, αν ξεκινάς τώρα να μην δίνεις πολλά λεφτά για διαφορές στον ήχο που δύσκολα θα διακρίνεις τώρα. Στο θέμα του ενισχυτή θα προτείνω και εγώ τον v22 καθώς η σειρά είναι μανούλα για αυτή τη μουσικη και θα έχεις έναν ενισχυτή που θα σου μείνει και τα λάιβ σου θα βγάλεις αργότερα και όλα...αυτά και απο μένα, καλές αγορές!!! ;)

www.thedamnationproject.com

Δημοσιευμένο
Στο θέμα του ενισχυτή θα προτείνω και εγώ τον v22 καθώς η σειρά είναι μανούλα για αυτή τη μουσικη και θα έχεις έναν ενισχυτή που θα σου μείνει και τα λάιβ σου θα βγάλεις αργότερα και όλα...αυτά και απο μένα, καλές αγορές

οντως τωρα που το σκεφτομαι μια και ειναι και μεγαλυτερος ενισχυτης ειναι ισως καλυτερη επιλογη μια και μπορει αργοτερα να παιζει και live ο φιλος μας.

Δημοσιευμένο

οταν λεω λειτουργικη πλευρα εννοω τα δυο expression pedal,την ευκολια να αλλαζεις καναλια κτλ,αυτο που λες εσυ ειναι η ποιοτητα κατασκευης....προφανως μια και καμμια απο τις....3 TL SE που εχω δεν εχει παθει το παραμικρο τοσα χρονια ισως ηταν και πιο προσεγμενες απο τα μεταγενεστερα μοντελα.

Σωστά έχεις δίκιο!

Μπορεί μετά να τις βγάλανε λίγο πιο χάλια ποιοτηκά.

Άρα από λειτουργικότητα κάτι που θα ήθελα(προσωπικά) στην LE και μάλλον το έχει η SE είναι το FX ON/OFF.

Στην LE πρέπει να το έχεις πατημένο για λίγο,στην SE μου φαίνεται μόνο με ένα πάτημα ενεργοποιήται πράμα που θα βόλευε πολύ.

Και στις δύο θα ήθελα το insert switch να ενεργοποιήται με ένα πάτημα(απ'όσο νομίζω και στην SE πρέπει να το έχεις πατημένο παρατεταμένα για λίγο) .

Θυμάμαι στο περιοδικό Guitarist του Ιουλίου του 2004 στο οπισθόφυλλο είχε την SE την βλέπαμε και μας τρέχανε τα σάλια. :o

Στους καταλόγους αγορών του ίδιου περιοδικού η Boss είχε μόνο την GT-6.

Το τελειώνω εδώ γιατί ξεφύγαμε από το θέμα και πιάσαμε τις tonelab. ;D ;D ;D

Flying High Again

Δημοσιευμένο

Oλα ειναι χρησιμα αυτα που μου λετε και σας ευχαριστω γτ ημουν λιγο χαμενος στο τι να αγορασω κτλπ!αφου το boss κανει τετοια δουλεια πιστευω ειναι οτι πρεπει..τωρα απο κιθαρα κλεινω πιο πολυ για την classic..Λογικα θα αγορασω το πακετο που μου προτεινε αρχικα ο superfunk γτ παρολο που βγαινουν ακριβα σαν συνολο ειναι μια επενδυση σωστη πιστευω.

Let It Rock BABY!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...