gvour Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 @ Gvour η Ray (Eams (?) ) Ray Εams? ::) ::)Μπα! Noμιζω Stevie Ray πρεπει να ναι.Η μηπως Ralph Fiennes?Tα μπλεξα.Καλα εσυ που σ εχει επηρεασει κι ας μην το ξερεις,δεν ξερεις?:Η' καμεις πως δεν ξερεις. ;D ;D Να υπάρχει καφές για το πρωί. ;D Χτυπησες ευαισθητο σημειο!Μιλας σε ανθρωπο εθισμενο στον καφε και δεν κανω πλακα. Μερσι και για το καλωσορισμα. Αλλες 5-6 μερες την αλλη εβδομαδα θα τις περασουμε εις τας εξοχας κοντα στη θαλασσα. Δεν παραπονουμαι.Δεν πρεπει εξαλλου τετοιες εποχες.
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 Χτυπησες ευαισθητο σημειο!Μιλας σε ανθρωπο εθισμενο στον καφε και δεν κανω πλακα. Μερσι και για το καλωσορισμα. Αλλες 5-6 μερες την αλλη εβδομαδα θα τις περασουμε εις τας εξοχας κοντα στη θαλασσα. Γεώργιε κατανοώ. Χωρίς φαγητό αντέχω και μια εβδομάδα….χωρίς καφέ, ούτε 2 ώρες! ;D Μείνε στη Θάλασσα όσο πιο πολύ μπορείς….. ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 Μείνε στη Θάλασσα όσο πιο πολύ μπορείς….. ;) Βρε άμπαλλε Μπαοκατζή η θάλασσα σκουριάζει ,ρώτα κι εμένα που γυρνάω 11 μήνες το χρόνο στα αλμυρά ,τι τη πέρασες τη θάλασσα πτι φουρ?Ακόμα και τα τίμια ξσύλα σκεβρώνουν ;D No one wants an alien
MichalisG Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 Αγαπημένο μου σημείο είναι εκει που σου φεύγει η μπαγκέτα απο το χέρι και δεν το έφαγε το μοντάζ! ;D στο 0:29, όντως ωραία στιγμή του βίντεο, μεταξύ άλλων! :)
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 στο 0:29, όντως ωραία στιγμή του βίντεο, μεταξύ άλλων! :) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ MichalisG για το χρόνο σου, τόσο να δεις/ακούσεις όσο και να γράψεις. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
MichalisG Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 ναι, ήθελα να το ξανακούσω και ξανάρθα :) δεν έδωσα και τα συγχαρητήρια την προηγούμενη φορά! ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2012 ναι, ήθελα να το ξανακούσω και ξανάρθα :) δεν έδωσα και τα συγχαρητήρια την προηγούμενη φορά! ;D Σε ξανά φχαριστώ τότες και εγώ!! Man, I can do this all night! ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Vegeterian Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2012 Βιντεάρα Βιντεάρα Βιντεάρα! Τόσο πολύ μου άρεσε που σχεδόν δεν άκουσα τι έπαιζε πίσω :P Τελικά ακόμα και μέσα στα τετραγωνικά ενός δωματίου έφτιαξες ένα κλιπάκι καταπληκτικό! Το κομμάτι πολύ όμορφο το άκουσα απολαυστικά! Ζηλεύω τις μίξεις σου πολύ! Άντε με το καλό το επόμενο! :) Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2012 OP Moderator Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2012 @ vegeterian Νίκο, κάποτε τα λίγα τετραγωνικά ήταν πρόβλημα. Πλέον (με τις νέες φορολογικές εξελίξεις…ευλογία). ;D ;D ;D ;D ;D ;D Χάρηκα που σου άρεσε και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
rocka cola Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2012 μου θυμησε ηχο black keys και radio moscow...χωρις να ειναι αντιγραφη ομως.Totally my cup of tea.Συγχαρητηρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση