largo Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Αχαχαχαχα, εντάξει τότε με τον αντάπτορα. Νόμιζα ότι υπήρχε θέμα αν τροφοδοτούσε μια έξοδος 2 ακουστικά...Ευχαριστώ για τις συμβουλές :)
wyndorf Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Universal audio..... Apollo ......για τσεκαρε...... Rehearse more....edit less!!!!!!
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Universal audio..... Apollo ......για τσεκαρε...... ΕΣΥ να τσεκαρεις το BUDGET του παλικαριου.... ;D ζηταει να αγορασει ενα καλο και οικονομικο.... αυτοκινητο και του προτεινεις Ferrari GTO... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
wyndorf Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Μην είσαι υπερβολικός.....δεν έχουν και τόσο μεγάλη διάφορα στην τιμή με αυτα που του προτεινες......Ειδικά για value for money..... H metric έχει 1259 για δυο in.... Η Apollo έχει 1999 για 8 και το acceleration card μαζι για τα plug in.....Λέω εγω τώρα..... :) GTO εννοείς Pontiac ? Rehearse more....edit less!!!!!!
largo Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Ε το acceleration card με τα plug ins την έχω ήδη ;)
wyndorf Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Είσαι αρχηγός ;D...... Rehearse more....edit less!!!!!!
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Μην είσαι υπερβολικός.....δεν έχουν και τόσο μεγάλη διάφορα στην τιμή με αυτα που του προτεινες......Ειδικά για value for money..... H metric έχει 1259 για δυο in.... Η Apollo έχει 1999 για 8 και το acceleration card μαζι για τα plug in.....Λέω εγω τώρα..... :) GTO εννοείς Pontiac ? Η ΜΕTRIC κανει 1500 αλλα η συγκεκριμενη κανει 1200 γιατι ειναι Β STOCK και για αυτο και του την προτεινα...,το budget του παιδιου ειναι στο 1000αρικο οποτε αν του προτεινουμε καρτα που κανει 2 χιλιαρικα ξεφευγουμε λιγακι.... ;) Απο την αλλη βεβαια μιλας και με εναν..τσιπη που ακομα την M Audio 410 χρησιμοποιει ακομα και για να μιξαρει δισκους... ;D αν μου ζητουσες να πω ειλικρινα τη γνωμη μου θεωρω οτι ειναι ΚΤΗΝΩΔΕΣ overkill να αγορασεις καρτα ηχου 1500 ευρω για να γραφεις....αναλογικα synths.... ::),να πω οτι θα εγραφες ντραμς και φωνες και κιθαρες να το δικαιολογησω...αν και με την 410 ..μαμω τα ντραμς και τις κιθαρες γραφω...αλλα....συνθια? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Η σκέψη μου είναι η εξής. 3-4 synthesizer αναλογικά που θα πρέπει να ηχογραφούνται (όχι ταυτόχρονα). Με βάσει αυτό πάντως, και ξαναδιαβάζωντας το thread….τι τις θες τις τρελές προ-ενισχύσεις …..και τα πολλά πολλά…..in/outs …. Εκτός αν γράφεις και ακουστικά όργανα και φωνές… edit: με πρόλαβε ο καρντάσης... :P ;D ;D (αν μου ζητουσες να πω ειλικρινα τη γνωμη μου θεωρω οτι ειναι ΚΤΗΝΩΔΕΣ overkill να αγορασεις καρτα ηχου 1500 ευρω για να γραφεις....αναλογικα synths.... ::),να πω οτι θα εγραφες ντραμς και φωνες και κιθαρες να το δικαιολογησω...αν και με την 410 ..μαμω τα ντραμς και τις κιθαρες φραφω...αλλα....συνθια?) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
largo Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Ε εντάξει, ούτως ή άλλως δε πάω σε τόσο ακριβή κάρτα. Και ο SPL κάνει και άλλες δουλειές. Ε είναι αναλογικά τα σύνθια, είναι κρίμα να χαραμίζεται ο ήχος από τους κονβέρτερς....
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Ε είναι αναλογικά τα σύνθια, είναι κρίμα να χαραμίζεται ο ήχος από τους κονβέρτερς.... ναι θα χασεις την..αναλογιλα αν εχεις πσηφια κονβερτορες.... ;D δε μου λες...τη δουλεια σου σε κασσετες και σε βινυλιο θα την κυκλοφορησεις? ;D εξω απο την πλακα....μη πολυχαβεις το hype...οποιαδηποτε καρτα πανω απο 300 ευρω εχει μια χαρα κονβερτορες και μια χαρα...αναλογιλα :P...θα σου δωσει... Εγω σου προτεινω την M Audio 610 & σου προτεινω με τα ρεστα να παρεις καλυτερα ΜΟΝΙΤΟΡ ή να φτιαξεις τον χωρο σου... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση