Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

άκουγα και αγόραζα τους δίσκους του είδους (και φυσικά έχω κρατήσει την πλειονότητά τους).

Αυτό  το  ep  θα το έχεις σίγουρα. 

Είναι απο τα λίγα    που έχω κρατήσει  πρόχειρα  κάπου να ύπαρχει (α! και την δισκογραφία τον cure ,αλλά αυτοί είναι άλλο πράμα!!! )  τα υπόλοιπα αυτής της περιόδου και μουσική ειναι καταχωνιασμένα  σε αραχνιασμένα μπαούλα.

On topic. Καλή προσπάθεια  είναι στο το κλίμα του είδους  αλλα ναι, τόσο το μπάσο όσο και η κιθάρα θέλουν βελτίωση.   

rust never sleeps

Δημοσιευμένο

Ευχαριστω πολυ που πήρατε τον χρόνο να ακούσετε και να σχολιασετε......

Νεστορα με συγκινησες φίλε μου , γιατι αυτο ήταν και το ζητούμενο......αν στα αφτια σου είναι έτσι έχουμε πετυχει κατα μεγάλο μέρος τον σκοπό μας......

Όσο αναφορα το μπάσο το ξέρω ότι βγαίνει off σε κάποια σημεία , δεν του έκανα edit ήθελα να το αφήσω έτσι, ένα take όλο το κομμάτι οσο πιο raw γινεται.....αν είναι καλαμπορτζια η όχι θα δείξει  ;D

Κιθαριστικα νομίζουμε ότι εκει πρέπει να είναι εφόσον όλο το κόλπο είναι πιο μπασοκεντρικο......

Και για την ιστορία μιας και έγινε σχετική ερώτηση , δεν είναι σπιτικό , είναι προπαραγωγη απο το album και έγινε στο studio μου......αν και δεν τραγουδαω εγω :)

Ευχαριστω και παλι για τον χρόνο σας :)

Rehearse more....edit less!!!!!!

Δημοσιευμένο

Γεια σου wyndorf, ωραία τα πάτε!

drum machine: πρόσθεσε ένα δεύτερο ταμπούρο κι ένα τομ ή βαθύ. Έτσι θα δημιουργηθούν δυναμικές στο παίξιμο που τις χρειάζεται αυτό το είδος (ω, ναι)

μπάσσο: επειδή μ'αρέσουν αυτού του τύπου μπάσσα τολμώ να πω ότι θα το ήθελα πιο flat και ίσως με παραπάνω gain (όγκο).... αλλά αυτό υπόκειται στο γούστο του μπασίστα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...