Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Guru Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Στον editor έχω την δυνατότητα να φορτώσω τα .syx ;Πιθανόν - μάλλον - δεν το έχω δουλέψει - δεν το γνωρίζω. Εγώ πάντως τα *.syx αρχεία θα τα έστελνα μέσω cakewalk, sonar ή όποιο άλλο κανονικό πρόγραμμα στέλνει και *.syx αρχεία εκτός από CUBASE ειδικά αν πρόκειται για μεγάλα πακέτα SysEx. Απλά για να βλέπω κιόλας τι και πως. Εναλλακτικά θα σου τα έκανα *.mid αρχεία από τον προσωπικό μου hand made custom converter. Αλλά όχι τώρα γιατί έχω δουλειά. Αύριο ίσως, αν θες με ενοχλείς (τηλ), με το αζημίωτο φυσικά ;D Εσύ τι DAW πρόγραμμα έχεις;
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Logic Pro. Σαββατοκύριακο θα το τσεκάρω όλο το πακέτο. www.sonicspace.gr
foxxx Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Logic Pro. Σαββατοκύριακο θα το τσεκάρω όλο το πακέτο. καλοριζικο ;)
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 καλοριζικο ;) Σε ευχαριστώ Βασίλη, αλλά δεν έχω και κάτι καινούριο,απλά αναπτύσσομαι με τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό μου. www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση