black_sheep Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Λοιπον παλι δε δουλευει και αυτη την φορα το κυκλωμα φαινετε ενταξει χμ, με το jack output τι παιζει το μαυρο εχει 2 καλωδια συνδεσα το γυμνο και το κοκκινο και αφησα το ασπρο , υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο? επισεις εχω περασει μια χορδη απο μπουζουκι μια φα ετσι χυμα για να δοκιμαζω απλα το λεω μπας και μου διαφευγει κατι.. ??? φοτο απο τα 0,22 σε λιγο ??? μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
myster_maze Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 To κόκκινο από που έρχεται? To jack είναι το μαμά? Τι μαγνήτες είχες πριν? Μάλλον το "μαύρο" έρχεται από το jack και είναι με πλεντάζ! Το "γυμνό" στη γείωση και το άσπρο στο volume! Μόλις είδα, μηπως παιζει τιποτα με το jack output? απο οτι βλεπω ειναι στερεο εγω συνδεσα το κοκινο και το γυμνο Που το βρήκες αυτό το jack? ::) To κόκκινο δεν το χρειάζεσαι, είναι για active όργανα! "Γυμνό" στη γείωση και άσπρο στο μεσαίο του volume.
black_sheep Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 πριν ειχα τους μανησιους ιδιου τυπου τωρα μαρκα μην ρωτας.. το κοκκινο ερχετε απο το jack output (Λογικα το αρνητικο) και παει στο ποτ διπλα στο switch στο μεσαιο ακροφυσιο , το μαυρο διπλα στο πυκνωτη ερχετε απο το jack το ασπρο του neck αν θυμαμε καλα συμφωνα με το σχεδιο ερχετε απο το neck και παει στο διακοπτη.. μερικα καλωδια εινναι κομμενα γιαυτο τα ενωσα με αλλα χρωματα. https://lh5.googleusercontent.com/-FP_gzwSQMJM/UAa-Nc6pe7I/AAAAAAAAAOQ/CGp96beZ-Jw/s1152/xx.jpg μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
black_sheep Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 τελικά εφταιγε οντως το jack με την παραπανω συνδεσμολογια δουλεψε αμεσως , myster_maze κερναω καφε ποτάρα αμα περνας απο κομοτηνη ποτε στείλε πμ! μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
black_sheep Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 delete μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
black_sheep Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Λοιπον με τον πυκνοτη 0,47 εχει προβλημα ο neck , δινει πολυ λιγο output και διχνει να μην δουλευει το tone . σημερα το ανοιξα και ξυλωσα εντελως τον πυκνωτη και ο μαγνητης εδειξε το πραγματικο του χαρακτηρα ενω επαιζε σε ιδια ενταση και ο neck ομως το προβλημα ειναι οτι στις μπασσες χορδες η κιθαρα σκοτώνει ομως όταν κατεβαινεις στις χορδες σολ /σι / μι τότε πριμαρι αρκετα και βρωμίζει.. any ideas ? μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
myster_maze Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Πρέπει να κοιτάξεις τις κολλήσεις σου και το αν έχεις κάνει σωστά το wiring. Ωστόσο 0,47 είναι πολύ μεγάλος για tone, οι κλασικές τιμές είναι 0,022-0,047. Έχε υπ'όψη ότι οι Texas Special είναι ultra hot μαγνήτες οπότε ένα "γρέζι" παίζει να το έχεις! Εννοείται ότι πρέπει να ρυθμίσεις σωστά και το ύψος των μαγνητών, παίζει μεγάλο ρόλο.
black_sheep Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 για ποιο λογο μπορεί να μην δουλευει το volume στο να μην κλινει εντελως αυξανει ομως.. τρελα πραγματα με αυτους τους τεξανους ρε γαμωτο .. μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
black_sheep Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 δεν υπάρχει περίπτωση δεν δουλευει αυτό το πραγμα σωστα έχω τσεκαρει 15 φορες το κυκλωμα εχω αλλαξει ενα κάρο πυκνωτες εχω δοκιμασει και το παρακατω σχεδιο απο το site της fender για την τελε stadar , παπάρια μέντολες! το volume δε λεει να δουλεψει και το κλασικο προβλημα παραμενει ο neck δεν βγαζει την σωστή ενταση ??? ??? ??? υπαρχει καποιος εδώ μέσα που να δουλευει τους τεξας σπεσιαλ με τριπλο διακοπτη και το συγκεκριμενω σχεδιο γιατι στο τέλος με βλεπω να τους πετάω στα σκουπιδια HELP! υ.π η παλια συνδεσμολογια δουλευε με 2 πυκνωτες απο οσο θυμαμε με κατι 473k 100 v ενω οι ts ειχαν εναν 0,047 και 0.022 , παρολαυτα στα σχεδιαγραματα βλεπω μονο ενα cap και εχω προβλημα στο output του neck και στα ποντεσιομετρα volume και tone.. μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση