arme72 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 παιδια πειτε μου σας παρακαλω εσεις που παιζετε βιολι σε μουσικο σχημα-ορχηστρα τι εξαρτηματα δουλευετε? Π>Χ βαθος οκταβερ κτλ....ευχαριστω πολυ
Bbullet59 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Δεν ειμαι βιολιστης, αλλα εχουμε βιολι στο γκρουπ μας. Τα εφε που χρησιμοποιει ειναι reverb,delay και distortion. Of those who say nothing, few are silent...
arme72 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Δεν ειμαι βιολιστης, αλλα εχουμε βιολι στο γκρουπ μας. Τα εφε που χρησιμοποιει ειναι reverb,delay και distortion. eyxaristo poli..oλα αυτα ειναι σε μια μοναδα εφε ,ποια μαρκα και μοντελο ξερεις??
Papalampraina Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Έπαιξα με βιολιστή για σύντομο χρονικό διάστημα. Ο τύπος έπαιζε με ένα drive, αλλά το έψαχνε ακόμα για το ποιο, pog2, cathedral, ring thing και με expression pedal (και τα τρια της EHX), (wah; δεν θυμάμαι καλά), volume και μπορεί να μου διαφεύγει κάτι. Περισσότερα πάντως από τον κιθαρίστα. :) Need.More.Fuzz.
Bbullet59 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 ποια μαρκα και μοντελο ξερεις?? το distortion ειναι το MSD του Τelegun το reverb ειναι το Hall of fame της TC Electronic το delay ειναι το DD-20 της Boss ΞΕχασα να ανεφερω πριν οτι καποιες φορες χρησιμοποιει και Wah και συγκεκριμενα το Dunlop CryBaby GCB-95 Of those who say nothing, few are silent...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση