manlisliod Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Εγω θελω ποιο πολυ μεταλ!!! Και παιζω με εναν laney lc-15 50W και εχω και μια κιθαρα cort x-6 με mightymite pickups!!!
degdekis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Απόσο ξέρω ο Laney που έχεις είναι μια χαρά καραλαμπάτος ενισχυτής αλλά 15ρης οχι 50ρης..τες πα...μια χαρα ενισχυτή εχεις, τη κιθάρα δεν τη ξέρω, οπότε θα σου πρότεινα να πας με κλειστά τα μάτια στη boss me70 να βρεις την υγειά σου...χειρισμός απλός (σαν να εχεις πεταλάκια στη σειρα) και τα γκάζια του μαμανε...η vox δεν εχει τετοια γκάζια.. www.thedamnationproject.com
manlisliod Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Απόσο ξέρω ο Laney που έχεις είναι μια χαρά καραλαμπάτος ενισχυτής αλλά 15ρης οχι 50ρης..τες πα...μια χαρα ενισχυτή εχεις, τη κιθάρα δεν τη ξέρω, οπότε θα σου πρότεινα να πας με κλειστά τα μάτια στη boss me70 να βρεις την υγειά σου...χειρισμός απλός (σαν να εχεις πεταλάκια στη σειρα) και τα γκάζια του μαμανε...η vox δεν εχει τετοια γκάζια.. Οκ σε ευχαριστω πολυ!!Μ :D
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Στην VOX δε μπορείς να κάνεις copy paste έναν ήχο από μία θέση σε μία άλλη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση