Stoner Jackass Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 @Comfis Να την κάνεις. :) Ξέχασα να πω και γω....έχω την εντύπωση ότι αυξήθηκε η έκταση μου όπως είχε πει και ο μονδεράτορας για κείνον.Τραγουδάω με πολύ μεγαλύτερη άνεση...τα αγκωμαχητά φύγανε ;D Επίσης μπορώ να αναπνέω από την μύτη και μόνο δίχως να αισθάνομαι δυσφορία. Η αντοχή μου στο τρέξιμο έχει βελτειωθεί σημαντικά ενώ ο ύπνος αποδίδει μεγαλύτερη ξεκούραση πλέον λόγω της καλύτερης οξυγόνωσης. Παλιότερα τη μύτη την σπάγανε,τώρα έχουν κάτι σαν κόφτη.Αυτά μου το είπε το ντοκτόρι πριν βγω νοκ άουτ από το αναισθητικό :P Σου'στειλα pm για το δημόσιο νοσοκομείο που πήγα και έμεινα πανευτυχής. ΥΓ:Η αναπνοή σε 15 μέρες απελευθερώνεται πλήρως,η γενικότερη ενόχληση όμως κρατάει κανένα μήνα.Υποφερτή όμως. Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
Comfis Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 δεν έλαβα το pm σου, θαρρώ. Η ηλικία λοιπόν δεν είναι απαγορευτική? Όταν λες ότι η αναπνοή σου απελευθερώνεται σε 15 μέρες τι εννοείς? ΜΠορείς να αθλείσαι κατά τη διάρκεια αυτών των 15 ημερών? Η ενόχληση που κρατάει ένα μήνα τι φύσεως είναι? πόνος? κάτι άλλο?
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2012 Οκ παιδιά μην γράψετε.Απλά είπα προκαταβολικά το ''σου'στειλα''! Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση