elias 68 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Ποιά mods προτείνεται για τον blues junior απο την billm audio και θα ήθελα να μου πείτε εντυπώσεις απο την αναβάθμιση. Ο ενισχυτής ειναι mexico και δεν γράφει κάπου αν είναι Ι η ΙΙ. Το μόνο σίγουρο είναι η αλλαγή του Μ/Σ εξόδου. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
myster_maze Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Δεν έχω αγοράσει κάποιο mod από τον Billm μιας και τα parts που χρειάζονται συνήθως τα έχω ήδη, αλλά έχω κάνει τα περισσότερα που έχει στο site του! :) Προτείνω ανεπιφύλακτα τα, recapping με καλύτερους ηλεκτρολυτικούς, Twinstack και tonestack mod, Improving green board reverb, PI oscillation mod (προσωπικά ξεχωρίζω το κάθε καλώδιο της καλωδιοταινίας), κλασικά το metal input jack mod (τo πλαστικό που έχει είναι για πέταμα), audio taper reverb mod, higher preamp voltages mod, adjustable bias mod, την αλλαγή μερικών πυκνωτών σήματος (και tone stack) με καλύτερης ποιότητας συν κάποιες αντιστάσεις ειδικά στις ανόδους κάπου το αναφέρει και ο Billm και εννοείται το πιο βασικό από όλα την αλλαγή του μεγαφώνου. Για τις λυχνίες πιστεύω δεν χρειάζεται να αναφερθεί! Ένα σετ σοβαρές λυχνίες είναι στάνταρ. Εντυπώσεις? Μιλάμε για άλλο ενισχυτή! :D Έχεις πλέον χαμηλές, τα μεσαία δεν είναι θολά, υπάρχει headroom, τα πρίμα είναι υποφερτά σχεδόν κρυστάλλινα, είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Και πριν κάνεις οτιδήποτε μην ξεχάσεις να ξεκινήσεις από εδώ, discharging caps. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάποια αντίσταση/jumper μιας και δεν μου αρέσει το παραμικρό spark για την υγεία των ηλεκτρολυτικών, απλά δεν βιάζομαι και περιμένω μερικά λεπτά. Καλές μόντες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση