Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 ;D ;D ;D ;D ;D Χωρις πλακα ημουν βασικο δεξι χαφ για μια σαιζον στο εφηβικο της ΕΠΣ Καβαλας... Π.Σ.* *Προ σιγαρέττου. InfluenSir!
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Π.Σ.* Ε ναι... Αν και η φυσικη κατασταση κρατηθηκε για αρκετα χρονια... Στην αρχη νομιζα οτι εννοουσες Προ Σαμαρα.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 *Προ σιγαρέττου. Αν ΔΕΝ καπνίζεις ΔΕΝ είσαι cool! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Αν ΔΕΝ καπνίζεις ΔΕΝ είσαι cool! ;D ;D ;D Μη λες τέτοια θα μας υποβιβάσει στη κατηγορία Τζανκ τύπου Κιθ Ριτσαρντς ο Σουπερφανκ ;D ;D ;D No one wants an alien
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Μη λες τέτοια θα μας υποβιβάσει στη κατηγορία Τζανκ τύπου Κιθ Ριτσαρντς ο Σουπερφανκ ;D ;D ;D Καταρχάς είμαι σίγουρος ότι καπνίζει…..στα κρυφά. :P ;D ;D ;D Σε κάθε περίπτωση θα μπούμε στο μηχανισμό στήριξης. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Καταρχάς είμαι σίγουρος ότι καπνίζει…..στα κρυφά. :P ;D ;D ;D Σε κάθε περίπτωση θα μπούμε στο μηχανισμό στήριξης. ;D Oχι ρε. Αυτος αμα λεει κατι,το κανει. Βεβαια...τωρα τελευταια κατι ελεγε για μετρα κατα της λιτοτητας.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Oχι ρε. Αυτος αμα λεει κατι,το κανει. Βεβαια...τωρα τελευταια κατι ελεγε για μετρα κατα της λιτοτητας.. ;D Ρε φίλε μη σπαμάρεις το θέμα του ΟΡ ;D ;D ;D No one wants an alien
blue Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 πολύ ωραίος ρε παιδάκι μου. Παίζεις τόσο αλήτικα που απορώ πώς γίνεται να είναι σωστή η ορθογραφία σου ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 πολύ ωραίος ρε παιδάκι μου. Παίζεις τόσο αλήτικα που απορώ πώς γίνεται να είναι σωστή η ορθογραφία σου ;D tip of the day: δεν βάζει τόνους. :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 tip of the day: δεν βάζει τόνους. :P ;D Ο άνθρωπας έχει αναγάγει σε επιστήμη το ατονάλ ακόμα και στη γραφή φίλος ,που το κακό ? ;D ;D ;D No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση