fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 "With one sbar,two trygons!" Nope Delta, a rectangle ventalia with two sbars is what i had in mind. GAS my friend. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 it is fine letters the geometry such time Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
kkmspm Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 πραγματικα ειναι καταπληκτικα και τα 2 τραγουδια σου που ακουσα. Πλεον με υπολογιζεις για θαυμαστη σου!!! ποτε περιμενουμε το επομενο?????? 8) www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο kkmspm! ποτε περιμενουμε το επομενο?????? 8) Συντομα... :) Μεχρι να ρθει,εχει πολυ πραμα ν ακουσεις μιας και εχω ανεβασει στο νοιζ ολη την προσωπικη μου καριερα απο το 2010 και μετα... :P ;D Τσεκαρε και την υπογραφη μου. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Συντομα... :) Άντε βρε και έχω φορτώσει μπύρες! :D :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Άντε βρε και έχω φορτώσει μπύρες! :D :-* Kι εγω εχω φορτωσει. >:( Πανω που ξεκινησα ενα καινουριο χθες,κρασαρε ο υπολογιστης. Στα καλα καθουμενα εσβησε.Και δεν ηταν καθολου φορτωμενος.2 audio και 4 μυδια χωρις εφε..Κατι με το ρευμα επαιξε. Αν ειναι τροφοδοτικο,καλως.Αν εκαψε καμια μητρικη..βραστα. Και μου το λεγαν..''Παρε μια μπομπινα να χεις ησυχο το κεφαλι σου...'' ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Αν ειναι τροφοδοτικο,καλως.Αν εκαψε καμια μητρικη..βραστα. Όχι ρε μαμώτο. >:( Ρε τι μου θυμίζει... :( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
pericles Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 παρε ρε Σταυρο τι το σκεφτεσαι (λεφτα υπαρχουν; >:() Παντα ηθελα μια μπομπινα ..ασφαλεια και απεριοριστος χρονος εγγραφης και αλλος ηχος VINTAGE. ;D ;D
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 παρε ρε Σταυρο τι το σκεφτεσαι (λεφτα υπαρχουν; >:() Παντα ηθελα μια μπομπινα ..ασφαλεια και απεριοριστος χρονος εγγραφης και αλλος ηχος VINTAGE. ;D ;D Εχω αλλα χαλασε η κεφαλη και την εκανα ανεμιστηρα.. :D Βιντατζ δροσια... ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
kkmspm Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Μεχρι να ρθει,εχει πολυ πραμα ν ακουσεις μιας και εχω ανεβασει στο νοιζ ολη την προσωπικη μου καριερα απο το 2010 και μετα... :P ;D Τσεκαρε και την υπογραφη μου. ;) το εχω ειδη κανει! ;) www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση