apos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Και επειδή το thread εκτροχιάστηκε, η δική μου γνώμη για το θέμα (με βάση το τι θα έκανα εγώ και πάντα με το νέο δεδομένο ότι το MacBook είναι εντός εγγύησης), είναι: Εάν η μπαταρία είναι λειτουργική (ακόμα και με φούσκωμα), να πάρεις μία μη αυθεντική και σε περίπτωση που το πας για σέρβις να το πας με την ορίτζιναλ (κοινώς, μην την πετάξεις). Σε περίπτωση που δεν δουλεύει καθόλου, πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις αυθεντική ώστε να ισχύει η εγγύηση. Σε εσένα ή στον ΟΡ...όχι σε εμένα ;) Ναι, φαίνεται από τις προηγούμενες απαντήσεις σου ξεκάθαρα... ;) Πουλώντας τρέλα ξεμπέρδεψαν πολλοί! Πάει και αυτό το θέμα, το καθαρίσαμε! ;) http://www.10-code.com
marathon Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Πάει και αυτό το θέμα, το καθαρίσαμε! ;) Προφανώς...γιατί ο OΡ, έχει πάρει την απόφασή του ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Αγαπητοί αδελφοί μην τσακώνεστε, με ένα τηλεφωνάκι εδώ Ιnfo Quest Technologies - Service Center 211 999 1260 μπορείτε να ρωτήσετε και να μάθετε...όλα καλά, όλα ανθηρά... ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση